Pundarnas nya favoritparti ?

Det nybildade Frihetspartiet har väckt stort intresse bland Sveriges pundare (knarkare). Att legalisera knarket och minska antalet poliser (som Frihetspartiet vill) gillas av många. Några befarar dock att det kan bli farligt för dem själva om antalet poliser minskar för mycket. De som sysslar med knarkaffärer håller inte alltid ingångna avtal. Hells Angels uppfattas som pålitligare än de nya invandrargängen som är mer våldsfixerade och löper amok för småsaker.

Gå in på pundarnas husorgan Swecan och följ den bisarra debatten. Frihetspartiet kanske kan klara 4%-spärren om de lyckas samla landets ”frihetsälskare” , men då måste de konkurrera ut ”frihetsälskarna” på nätet – Piratpartiet. De kan möjligen också attrahera sociallibertiner, rödgröna och andra som gärna vill skörda frukterna av andras arbete. Knarkliberalerna i Sverige kräver idag gratis verktyg (sprutor) till knarkarna, men M håller emot än så länge. När kommer krav på gratis knark (officiellt för medicinskt bruk) ?

Det kan bli som i Nederländerna där Coffeeshops lär vara vanligare än Lattebarer. Det är inte kaffe som serveras på dessa Coffeshops, om nu någon trodde det.
Vill vi ha denna typ av ”frihet” även i Sverige ?
Kuriosa:  Finansminister Anders Borg var knarkliberal när han var
studentpolitiker (SVT-Agenda 7/2-10)

// Elfyma+

7 Responses to Pundarnas nya favoritparti ?

 1. Arge Surfarn skriver:

  Ta det lugnt. På Valsöndagen är många av deras kärnväljare så bakis eller höga att avståndet till valurnan blir allt för långt.

 2. Lillan skriver:

  Man kan frestas att tro att om ännu fler partier föds ur mest bisarra grupperingar kommer samhället att braka ihop, och Sverige måste tyvärr gå igenom denna fas – en form av tonårsrevolt – men till slut kommer tillnyktringen till, och då blir frågan: kommer man att välje ”den upplyste despoten” eller sker tillnyktringen i en sund demokratisk anda där man avhandlar viktiga spörsmål och spola samtliga idiotier som nu har börjat växa som flugsvampar.

 3. Peter Schjerva skriver:

  Ni klipper bara ut vissa delar och frilägger dem från helhetsbilden för att skapa en totalt felaktig bild av ett partis målsättningar. För den som vill ta del av vad Frihetspartiet verkligen vill när det gälelr polisväsendet och eget bruk av narkotika så läs: http://www.frihets-partiet.se/blog/?p=20 och http://www.frihets-partiet.se/index.php/artiklar/

  Peter Schjerva, ordförande Frihetspartiet

 4. Arge Surfarn skriver:

  Frihet till att kunna göra vad man vill och ilska mot rättsväsendet kan jag tyda i ert partiprogram.
  Eget bruk kan inte uppnås utan leverans från något håll.
  Det doftar lite anarki över idén.

 5. flemens skriver:

  Jag vet inte om det stämmer detta att Hells Angels skulle stå bakom detta part(http://nwt.se/article652384.ece)

  Men om det gör det så är det ju inget parti att ta på allvar. Ett gäng parasiter som försöker parasitera på demokratin ännu mer.
  På samma nivå som vilken asylsnyltare som inte gör rätt för sig som helst.

 6. Gustav skriver:

  Det blir svårt att ta en person som kallar missbrukare för ” pundare ” och ” knarkare ” på allvar. Det är en otroligt svår problematik som är skapad av våra styrande politiker. Det är mot dessa ilskan ska riktas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: