Klarade sig från cancern – då blev hon misshandlad.

Radarn ringer rejält på denna. Från Expressen.

”Efter varje period av våld följde en förlåtelsetid. När flickvännen flytt hem till sin mamma övertalade pojkvännen henne att komma tillbaka.
Men hela tiden fanns 21-åringens enorma svartsjuka med i bilden.
Värsta överfallet skedde den 14 september förra året – samma dag flickvännen åkt med sin mamma till sjukhuset i Malmö för en slutgiltig cancerkontroll. Hon fick beskedet att cancern var borta och bestämde sig för att gå ut på stan med sin mamma och fira detta.
När flickvännen kom hem var pojkvännen som ett åskmoln och anklagade henne för otrohet. Mannen flög på den unga kvinnan och bet henne i ansiktet. Han tog också grepp om hennes venusberg, blygdläppar och klitoris och vred till. I förhören berättar kvinnan att hon skrek tills rösten blev alldeles konstig. Hon hade så ont att det kändes som om hon lämnade kroppen för att dö.Utöver fängelsestraffet på sex år döms 21-åringen att betala 198 000 kronor i skadestånd till flickvännen.”

Man kan bara undra vilka djävla typer det finns fria ute i samhället? Kanske dag med riktiga straff så de får sitta länge, mycket länge! För denna killen borde spärras in på heltid, som så många andra.

Varjager

One Response to Klarade sig från cancern – då blev hon misshandlad.

  1. Blodsven skriver:

    Även om det är en svensk idiot, så har politikerna ansvaret för alla nedskärningar inom psykvården där en sån här jävel ska sitta. Är det en importerad idiot, så har dom ännu mer ansvar….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: