Om nu alla tror att Måna Muslim och Ryggradslöse helt plötsligt har gjort helt om om Islam.

Ja då tror ni fel. De kan prata hur mycket de vill om att de vill ha fria ansikten i Sverige. För allt de säger är egentligen. Rösta på oss SD är inte bra! Så om det nu är någon som tror att de menar vad de säger? Ställ er då frågan vilka det är som styrt Sverige de senaste åren? Just det, nu är det Alliansen men innan det var det S+V+MP.  Från SvD

”Statsminister Fredrik Reinfeldt markerade hårt i onsdagens duell i P1 med S-ledaren Mona Sahlin. ”Jag sympatiserar med att trycka tillbaka dem som vill få kvinnor att dölja sitt ansikte”, sa Reinfeldt.
”Jag kommer alltid att slåss för kvinnors rätt att slippa bära burka” sa Mona Sahlin. SvD har talat med alla riksdagspartier, och inget förespråkar lagstiftning mot heltäckande slöja liknande det förslag som diskuteras i Frankrike. Men flera markerar sitt principiella ogillande, och understryker att det finns verksamheter där det är olämpligt att dölja ansiktet.
Inget av riksdagspartierna har alltså förflyttat sig sakpolitiskt, men väljarna behöver inte längre tveka om vad de båda statsministerkandidaterna har för uppfattning om burkan.
De tycker inte om den. Men drar en gräns mot Sverigedemokraterna.

Med andra ord hoppas de kunna ha kakan och samtidigt äta den. För de försöker visa en hårdare fasad utåt för Svensson som de hoppas blir lurade igen. Men samtidigt pratar de inte om förbud för de nya ”valboskapen”.

Varjager

5 Responses to Om nu alla tror att Måna Muslim och Ryggradslöse helt plötsligt har gjort helt om om Islam.

 1. elfyma+ skriver:

  Ett minimikrav är att diskrimineringslagen inte ska kunnas användas mot arbetsgivare, restauranger eller butiker som vill ha burka-fria miljöer.
  Vad gör politikerna åt detta missförhållande som de själva skapat med sin idiotiska lagstiftning ?

 2. suka skriver:

  ””Jag kommer alltid att slåss för kvinnors rätt att slippa bära burka” sa Mona Sahlin.”

  Typiskt politikeruttalande som inte säger ett piss och acvsett att förvilla de som inte orkar tänka själva utan väntar på order uppifrån om vad de ska tycka.

  Arabiska och Somaliska kvinnor har redan nu rätt att slippa bära burqa och niqab. Det är bara att anmäla de som försöker tvinga dem. Problemet med dessa är ju att de själva vill bära skiten. Så ingen kommer ju att anmäla och vips finns inte problemet enligt mona då.

  Problemet som inte finns enligt henne är då att alla arbetsgivare är tvungna att ge en burqa ett jobb oavsett vad denne tycker om det opassande i klädesplagget.
  För om de nekar så kommer burqan börja vråla om diskriminering, och de blir understödda av vänstern. Och de anser då att de har rätt att parasitera på det allmänna eftersom svenska arbetsgivare är så islamofobiska att de inte får jobb.

  Skulle dessa politiker ha någon som helst ryggrad så skulle de naturligtvis säga att burqa är ett personligt val som man gör. Man väljer att ställa sig utanför arbetsmarknaden och då får man ta konsekvenserna.
  Ungefär som att nudister skulle kräva att de får arbeta utan kläder.

 3. Lillan skriver:

  Burka eller inte burka är rent trams. I den berömda duellen mellan dessa politiska jättar (Måååna och Fredrik) undveks konsekvent diskussionen om kostnaderna för multikulti och det (o)moraliska i generationer betala socialbidrag till uppenbart arbetsskygga kulturer. Sätt dessa kvinnor att t.ex. rensa fisk eller städa toaletter, eller åtminstone sopa gatorna så kommer sopsäckarna kvickt försvinna.

  När det gäller männen så ska utvisning vid fällande dom konsekvent genomdrivas.

  Alla dessa ”fattiga & förtryckta” har släpat med sig en galaktiskt stor svans av kriminella individer/familjer/klaner så politisk feghet från regering och dess motvilja till storstädning av samhället kommer att disintegrera Sverige.

 4. Blodsven skriver:

  Nu låtsas dessa 2 skallerormar bry sig om folkets avsky mot vissa kulturyttringar. Tror idioterna att vi har glömt uttalanden som ”Jag hatar allt genuint svenskt” eller ”det ursvenska är rena barbariet”! Det handlar bara om att dessa 2 lömska skithögar är livrädda för SD:s väljarsympatier! Hade någon av dessa brytt sig ett skit om de som byggt upp Sverige, så hade denne varit en given statsminister…

 5. JOG skriver:

  Är absolut ingen förespråkare för burka,men i mycket
  sällsynta fall som exempelvis i Mona Sahlins fall så
  undrar jag ändå om inte burkan på ett positivt sätt skulle fylla den
  funktionen att vi slapp se hennes lögnaktiga ansikte.
  Tänkte skriva tryne först men så ändrade jag mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: