Kommunalråd Ilmar Reepalu vänsterns sanna ansikte.

I alla fall när det gäller att slicka de islamistiska krafternas bak. Från Skånskan. Man kan ju fundera på vad de styrande i SAP säger på sina möten bakom stängda dörrar?

”Familjer med judisk bakgrund flyttar från Malmö på grund av rädsla för våld och hot. Hur ser du på det?
– Jag tycker det är förfärligt om människor känner sig så hotade att de inte kan bo kvar i Malmö. Jag hoppas att de själva ser till att polisen får kännedom om hot och vad som gör att de kommit till den slutsatsen.
På de judiska gudstjänsterna har man egen säkerhetsstyrka och ibland polisbevakning. Visar inte det att gruppen är speciellt utsatt?
– Malmö och Skåne har tyvärr haft bekymmer med grupper längst ute på högerkanten. Jag har själv fått hakkors målade på min bostad.
Judiska församlingen menar att det handlar om extremvänster och hårdföra muslimska grupper.
Jag har uppfattat att högergrupperna varit de som plågat judiska församlingar under lång tid. Men jag känner inte till om extremvänstern driver de frågorna. Men självklart har konflikten i Gaza förra året spillt över på Malmö.
Ilmar Reepalu menar att inte bara politikerna har ansvar för judarnas situation i Malmö. Judiska individer och församlingen har också möjlighet att påverka hur omvärlden uppfattar dem.
Jag skulle önska att judiska församlingen tog avstånd från Israels kränkningar av civilbefolkningen i Gaza. I stället väljer man att hålla en demonstration på Stortorget, som kan sända fel signaler.
– Samtidigt skulle jag önska att företrädare för muslimer i Malmö klart och tydligt säger att judarna i Malmö inte ska blandas in i Israel-Palestina-konflikten. ”

Man kan undra vilken planet han bor på? Man blir bestört när man läser vad han säger. Jag tycker Israel skall stå på sig och försvara sitt land. För någon dag kommer vi vara tvingade att försvara vårt land med. Då kommer Ilmar stå på andra sidan och hoppas på våran utrotning med. Sedan försöker han på klassiskt vis skylla över allt på ”högerextremister”. Ta huvudet ur sanden strutsen.

Varjager

6 Responses to Kommunalråd Ilmar Reepalu vänsterns sanna ansikte.

 1. A-mannen skriver:

  En man som bränt sina skepp till folket som hjälpte honom men jag skulle gärna läsa hans agenda på måndagmorgnarna hur ser de ut?

 2. TARZAN skriver:

  En svensk FN kapten sa till mig:
  om man har världens mest slöa folk på ena sidan och världens mest arroganta folk på den andra sidan då kan det till slut bara gå åt helvete. Hade jag varit Jimmie Åkesson hade jag sagt att mellan östern konflikten är det sista vi diskuterar – det är Sverige som gäller och vår välfärd, och att individerna i Sverige ska blomstrar och lyckas.

 3. Lillan skriver:

  Reepalu är en enögd fjant, skillnaden mellan judarna i Malmö och mussarna är det att de första är europeer och de andra är inte det, och kommer aldrig att bli det eller…..

 4. Hussar skriver:

  Reepalu har med dessa uttalanden riktigt fjäskat in sig hos sina kärnväljare inför höstens val.
  Förresten, borde inte Reepalu spendera sin tid med att försöka få ordning på Malmö istället för att bedriva utrikespolitik?

 5. Göran skriver:

  Lite märkligt ändå är om partiet kvalar in honom. Den mannen skadar både Malmö, Skåne och hela Sverige, han borde själv omedelbart utvisas.

 6. JOG skriver:

  Måste få berömma både TARZAN och hans inlägg.Smart helt rätt och mycket bra formulerat tycker jag.Instämmer helt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: