”Vi lever i ett sverigedemokratiskt land !”

Vi lever redan i ett sverigedemokratiskt land, påstår Martin Ezpeleta i en krönika i Aftonbladet.
Krönikan är vass med mustiga liknelser som tilltalar ”verklighetens” folk . Men hans påstående saknar än så länge stöd i verkligheten.

ME skriver : ”När sex somaliska flickor och en mamma dog i en brand i Rinkeby i somras skickade regeringen integrationsministern Nyamko Sabuni till begravningen. För regeringen är sju döda, svarta kvinnor i Rinkeby en integrationsfråga. Tror ni att regeringen hade skickat Nyamko om de döda varit helsvenskar?”
Denna iakttagelse (om en sent påkommen) är ovanligt skarpsynt  för att komma från en PK-journalist, det är bara ett 100-tal inlägg med samma andemening som har publicerats i de sverigevänliga bloggarna tidigare.

ME skriver vidare: Att höra mediechefer oroa sig för Sverigedemokraternas frammarsch, är som att se en ammande mor klaga på att ungen växer till sig. Och även om medieeliten är oense om hur de ska tackla sverigedemokraterna, verkar de däremot dela ointresset att granska och belysa den svenska integrationspolitiken”.
Den misslyckade integrationspolitiken har debatteras livligt i de sverigevänliga bloggarna under flera år. Den enda nyheten i detta inlägg är liknelsen med den ammande modern.

ME tillägger: ”Svensk integrationspolitik är ett luftslott som saknar den viktigaste grundstenen: Människors rätt att behandlas lika, oavsett etnisk tillhörighet eller religion.”
Instämmer till fullo. Majoritetsbefolkningen (etniska svenskar) får inte diskrimineras- de ska ha samma rättigheter som invandrare. Det ska kosta mera att misshandla och våldta en svensk kvinna än att hindra en zigenare från att stjäla i en butik. Avskaffa Diskrimineringslagen och DO.

ME avslutar med: ”Vi måste inse att det största problemet inte är Sverigedemokraterna, utan att vi redan lever i ett sverigedemokratiskt land”.

Vilket land lever Martin Ezpelata i ?

//Elfyma+

3 Responses to ”Vi lever i ett sverigedemokratiskt land !”

 1. Hussar skriver:

  Martin Ezpeleta är kanske en ny krönikör i Aftonslasket, och med sin invandrarbakgrund kan han kosta på sig en del synpunkter som ingen vanlig dödlig vågar skriva, som det om begravningen i Rinkeby.
  Konstigt nog har ME lyckats få ett jobb som krönikör på en av våra största tidningar trots den svenska rasismen och utanförskapet.
  Men som alla övriga på Aftonblaskan och resten av pk-media vägrar han att inse (erkänna) att massinvandringen är huvudproblemet.
  Att stoppa massinvandringen är tydligen inte att tänka på.

  • elfyma+ skriver:

   @Hussar.
   Om Ezpelata själv är en del av massinvandringen så är det svårt för honom att kritisera massinvandringen.
   Detsamma gäller Nalin Pekgul och Dilsa Demirbag Steen.
   Vi kan inte förvänta oss att de löper linan ut.

 2. […] lever i ett Sverigedemokratiskt […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: