Smugglade med stulna identiteter.

Bloggen fick ett tips om narkotika smuggling. Som berör äldre Svenskar samt avlidna svenskar. Nya ”svenskar” har genom jobb i hemtjänsten kommit över ID-uppgifter på äldre och avlidna svenskar. Sedan utnyttjas de hänsynslöst för att smuggla narkotika till Sverige. Från GP.

”Gripandet är så färskt att hennes arbetsgivare i hemtjänsten ännu inte kontaktats. Den 36-åriga kvinnan har i förhör erkänt det som hon beskylls för.

– Det här gänget har även använt sig av en avliden, före detta vårdtagares ID-uppgifter, i samband med att pengar skickats till Mellanamerika, betonar Dick Henry, den andre projektledaren som är inkopplad på fallet.
En majoritet av de 14 misstänkta tillhör samma etniska grupp. Många av dem har nyligen flyttat till Göteborg från ett land i den karibiska ö-världen.
– När det gäller huvudmannen så registrerades han i Sverige såpass sent som i mars 2009. Då undrar man ju om han etablerat sig här enbart i ett brottsligt syfte, om organisationen beordrat honom att ”åk dit och starta upp en business”, säger Dick Henry.”

Som sagt landet av mjölk och honung för alla brottslingar. Medan våra pensionärer utnyttjas och får leva på minibelopp.

Varjager

2 Responses to Smugglade med stulna identiteter.

  1. Blodsven skriver:

    Har vänt ut och in på alla logiska förklaringar vad som driver politikernas motivationer med detta vansinne att släppa in iofs. bra folk, men inte sortera ut ohyran! Den enda idiotfloskel jag får höra i debatten är: ”alla människors lika värde”! Kan bara svara att kvalitet är kvalitet och skit är skit, och skit ska man undvika…

  2. elfyma+ skriver:

    Dessa kriminella tycks vara väldigt företagsamma och kreativa i sin ”yrkesutövning”. Världen skulle se annorlunda ut om dessa företagare kunde ägna sig åt lagliga verksamheter. Men det får vi nog inte uppleva i detta jordeliv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: