”Flyktingbarn” Till Snårestad.

En miljon industri för de som inte har några skrupler. Det poppar upp en hel del ”företag” som säger sig värna om ”flyktingar”. Från Ystads Allehanda. Ägare av företaget är allas våran Robinson Jan Emanuel Johansson

”Ett antal ensamkommande ”flyktingbarn” kommer till Snårestad på måndag i nästa vecka. Det är det Uppsalabaserade Folkhemmet Integration AB som på uppdrag av Malmö stad placerar barnen i ett tillfälligt boende i Vandrarhemmet i Snårestad utanför Ystad.
– Vi öppnar ett boende i Snårestad och vi planerar för 20 boendeplatser i första hand, men vi har möjligheter att ta emot 30. Vi börjar lugnt och försiktigt och det kommer två eller tre på måndag, säger Jan Emanuel Johansson, ägare till bolaget.”

Behöver vi säga mer? Denna man som sugit ut svenska folket som ”sossepamp” och försökt hyra ut sin lägenhet i andra hand för överpriser. Säkert han bryr sig om några ”skäggbarn”, förlåt ”flyktingbarn” menar jag. Nä det är ett sätt för han att mjölka ur mer pengar ur de svenska skattebetalarnas fickor.

Bloggen tackar för tipset!

Varjager

9 Responses to ”Flyktingbarn” Till Snårestad.

 1. Knut skriver:

  För en gammal sosse som jag är namnet ”Folkhemmet Integration AB” rena rama hånet eller rena rama okunnigheten från Jan Emanuel Johanssons sida.
  Sahlin, Friis och Johansson för att ta några ur högen betraktar jag inte som klasskämpar.

 2. H skriver:

  Jan Emanuel är en så kallad oppurtinist som har sett till så att han har det rätta kontakterna (i rätt parti) och ser här miljoner framför sig ramla in på kontot.

  ”vi planerar för 20 boendeplatser i första hand, men vi har möjligheter att ta emot 30. Vi börjar lugnt och försiktigt”

  Här ser Jan Emanuel en expansion och ännu mera pengar framför sig. Framtiden är dessutom säkrad med politiska uppdrag som SUPER-PK. Han kan styra besluten för sin egna verksamhet snart…

 3. xmaverickx skriver:

  Hur fan kan vi få stopp på all satans dårskaper!?
  Man känner sig så in i helvete vanmäktig.
  Muslimerna/islamisterna är smarta de har satt oss svenskar att slåss inbördes,och det blir de som går segrande ur den striden.
  Härska genom söndring.
  Den strategin verkar de inte heller ha läst om på Krigshögskolan.

 4. H skriver:

  Det värsta är att makthavare (för visst är han väl det, han har blivit given makt som rättroende) och islamisterna har ett ömsesidigt intresse. De behöver varandra för att skapa det dom vill. Jan Emanuel får det han vill och islamisterna säger det han förväntar sig. En typ av maffiaorganisation ungefär.

 5. Hussar skriver:

  Trodde vi skulle bli av med Jan Emanuel efter han förlorat sin riksdagsplats.
  Det är nu iallafall bevisat att man kan tjäna miljoner på flyktingindustrin.
  Annars skulle inte Janne bry sig om det.

 6. Blodsven skriver:

  Sanningen är att denne skallerorm skulle sålt sig till vem somhelst, för allt handlar enbart om egen vinning. Han skiter väl i gamla Asta som ligger och ruttnar i egen avföring, så länge han drar in deg på idiotpolitik. Förresten det gäller väl hela högen…

 7. TARZAN skriver:

  Jan Emanuel gör miljonvinster på social akrobatik – samtidigt som han är med och skapar nya socialfall. Om ungdomsarbetslösheten är 30 % hur kan man då tro att skäggabarnen ska få jobb.

 8. Nuder skriver:

  ”Det är behoven som styr detta.”
  ……………………………

  Moské byggs vid Jägersro

  Malmö får ännu en stor moské med minaret.

  http://sydsvenskan.se/malmo/article622829/Moské-byggs-vid-Jagersro.html

  Grattis Malmö…grattis Sverige..grattis folkhemmet…

 9. […] Jan Emanuel Johansson. Ungdomsvård och flyktingspolitiken är kassako för Jan Emanuel Johansson. ”Flyktingbarn” Till Snårestad. Rate this: Share this:TwitterE-postLike this:GillaBli först att gilla denna […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: