Sydsvenskan låter propagandan flöda mot SD.

I Sydsvenskan läser vi om en riktig kampanj emot Thoralf Alfsson. På andra sidan med Sydsvenskans fulla stöd står Kalmar FF:s lagkapten Henrik Rydström. Det är ju riktigt roligt vad de lyfter fram som mångkulturella föredömen.

”Vi trippade ut på konstgräset och när vi körde Gris innan själva träningen tänkte jag på det där med det mångkulturella. Det var Zlatan (Bosnien), Smylie (Irland), Nouri (Turkiet), Abiola (Nigeria), Etrit (Kosovo), Åhlander och Eriksson (Norrland), undertecknad och så Thorbjörnsson från Kungälv och det var muslimer, kristna och ateister och det var underbar stämning, vi skrek, vi skrattade, det var glädje, det var hugg, det var respektfullt och sedan i träningen spelade vi match.

– Så kan det fortfarande vara. Det är ett jävla tjatter hos oss, med mycket fuck you och sånt. Men det är det yttre. Den inre biten, det riktigt viktiga, är att vi är ett lag med människor som vill åt samma håll.”

Ja jisses vad fin hans bild är.  Läs mer för jag tycker att Thoralf framstår som en sund människa i som står upp för vad han tror på. Inte som Rydström som är en PK fjant av högsta rang.

Varjager

3 Responses to Sydsvenskan låter propagandan flöda mot SD.

 1. TARZAN skriver:

  Jag tycker att artikeln ger en otr0lig reklam för Thoralf. Det står ju även att det är en av Sveriges största politiska bloggar

 2. KJGK skriver:

  Orrenius på SDS är i farten igen med att demonisera SD.

 3. elfyma+ skriver:

  Nästan all idrott i Sverige är helt eller delvis bidragsfinansierad och stora pengar satsas på kostsamma sportanläggningar som t o m kan knäcka kommunala budgetar.
  Professionell idrott borde behandlas på samma sätt som annan affärsdrivande verksamhet och inte finansieras med skattemedel avsedda för viktig kommunal service ex.vis skolor och omsorg.
  När Kalmar FF importerar dyra spelare utifrån så landar notan efter diverse omföringar i den kommunala budgeten. Ingen kommer att begripa att pengar avsatta för t ex ungdomsverksamhet går till dessa professionella spelare som inte kan bära sina egna kostnader. Det fungerar på samma sätt inom hockeyn.
  Idrottsverksamhet som tidigare syftade till att fostra och utveckla traktens ungdomar har utvecklats till kringresande överbetalda ”främlingslegioner” utan lokal förankring.

  Thoralf är värd en inkorrekt klapp på axeln i stället för PK-snytingar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: