Samt fusket mot våran välfärd uppdagas mer och mer.

Tyvärr är det så att de nya ”svenskarna” är extremt duktiga på att utnyttja det som Svenskarna byggt upp som trygghet. Våra styrande har i öppnat gränserna och använder våran skyddsnät på alla sätt och vis för att gynna de ”nya” svenskarna. Från GP.

”En kvinna från Göteborg har i fyra år fått nästan en halv miljon i barnbidrag, utan att vara berättigad till det. Nu kräver Försäkringskassan pengarna åter.
Kvinnan, född 1971, fick under perioden juni 2005 till juli 2009 468 642 kronor i barnbidrag och flerbarnstillägg.
När Försäkringskassan gjorde en utredning av fallet visade det sig att kvinnan bott utomlands med barnen under de senaste fyra åren. Eftersom hon inte meddelade detta till Försäkringskassan fortsatte pengarna att ticka in varje månad. Försäkringskassan konstaterar att kvinnans rätt till barnbidrag upphörde i juni 2005.”

Låt oss nu hoppas att detta är bara en av många som får kraven på sig att betala tillbaka.

Varjager

6 Responses to Samt fusket mot våran välfärd uppdagas mer och mer.

 1. Blodsven skriver:

  Såg uppdrag granskning hur försäkringskassan tar livet av folk som haft oturen att bli sjuka efter att ha arbetat hela livet! Då sitter nästa idiotmyndighet och öser våra stålar till bedragare från jordens alla rövhål som inte pröjsat in en spänn i skatt! Samma hönsarsel som i nästa andetag letar obegripliga besparingar bland våra egna. Hur mycket skit ska svensken ta innan vulkanen får ett utbrott? Min lava är iallafall på god väg…

 2. Allah skriver:

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6436728.ab

  Vet inte om man ska skratta eller gråta. Arbetskraftsinvandring. Har våra politiker helt missat att det är lågkonjuktur….

 3. Göran skriver:

  Sådana här episoder finns det gott om exempel på. De har förmodligen förkommit under lika lång tid som den mastodonta invandringen till Sverige pågått. Liknande händelser kunde man läsa om i tidningen Fri Information redan på 80- talet. Tidningen är nu tyvärr nerlagd.
  Även Janne Josafsson tog upp det här i sina program. Men tyvärr så verkar inte samhället särskilt intresseade av att följa upp händelser av det här slaget, som råkar komma till allmän kännedom. De skall helst tystas ner!
  Pengar tillbaka kan vi inte räkna med. Här rinner miljarderna iväg ohejdat, utan att nån ansvarig ens lyfter på ögonlocken.
  Så fungerar den förhärade demokratin. Ett system som det finns all anledning att ifrågasätta. Samma system som förre statsminister Göran Persson så ödmjukt framhöll som värt att vårda varje dag.
  Dock är jag själv av annan åsikt, i den frågan! Som man bäddar får man ligga ! Och i den saken har svenskarna sig själva att skylla. De har själva röstat fram det här spektaklet.

 4. […] fusket mot våran välfärd uppdagas mer […]

 5. […] Samt fusket mot våran välfärd uppdagas mer och mer […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: