Jan Guillou visar sitt rätta jag igen. Han skriver nu att SD är rasister.

Som väntat kommer Jan Guillou med en ny krönika som skall tvätta bort hans landsförräderi i PK medias ögon. Han kallar nu SD rasister och anser att de som röstar på dem är i princip samma sak. Men vad Jan missar är att SD artikel i Aftonbladet följdes upp av debatter med Maud och det spelar ingen roll. SD vinner för att sanningen är på väg fram Jan. Sedan får du hylla islam och diktaturerna hur mycket du vill. Saxar ut Jan den rödes krönika.För detta stycke var bara för roligt.

”Hade Mona Sahlin haft den debattartikeln att tillgå när hon mötte Jimmie Åkesson i tv-debatt hade hon gjort intellektuell slarvsylta av honom. Och den förutsättningen består och gäller från och med den 19 oktober alla politiker från de demokratiska partierna. Därför var det alldeles strålande att Aftonbladet kunde publicera Jimmie Åkessons artikel. I all fortsatt politisk debatt kommer nu Jimmie Åkesson att kunna hanteras som öppen rasist.”

Öhhh, Jan är du medveten om att Mona har haft chansen mer än en gång. Hon har fortfarande inte lyckats göra slarvsylta av någon i någon debatt. Du är patetisk Jan och du är en KGB agent. Sedan får du berömma dig själv hur mycket du vill.

Mvh Varjager

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: