Alla PK experter anser att det kommer att bli Kaos om SD når 4% spärren.

Det måste kännas hemskt för PK eliten och dess drönare. Men nu ser vi hur kampanjen för att få folk att inte lägga sin röst på SD har börjat. Kaos här kaos där. Men till alla er Experter här är en sak ni glömt!  Det är kaos i landet tack vara 7 klövern och massinvandringen. Förorterna brinner och sten kastning har blivit vardag. Inte ens räddningstjänsten respekteras! Så om ni såg verkligheten i stället för att sitta och fantisera om ett Sverige som ett föregångsland inom multikulti, ja då kanske vi hade kunnat tro på er! Från SvD.

”I flera opinionsmätningar under hösten har inget av de politiska blocken fått egen majoritet, istället har SD haft en vågmästarställning. Både den borgerliga och den rödgröna alliansen säger nej till samarbete. Men statsminister Fredrik Reinfeldt har öppnat för att sitta kvar med en minoritetsregering om hans koalition får större stöd än oppositionen. Han hoppas i sådant fall kunna samarbeta med miljöpartiet.
–Men om vi har en minoritetsregering så är det klart att Sverigedemokraterna kan skapa oreda. Det är ingen tvekan, särskilt ifrågor som inte har med budgeten att göra, säger Leif Lewin, professor emeritus i statsvetenskap.

Torbjörn Bergman, också han statsvetarprofessor, är av samma uppfattning.

–Min gissning är att de inte vill komma in i rikdagen för att skapa kaos, med måste ju få uppmärksamhet också. De vill säkert märkas precis när de kommer in och även ju närmare nästa val kommer, tror han.
Miljöpartiets språkrör Maria Wetterstrand tror, liksom Moderaterna, att en minoritetsregering kommer att kunna driva igenom sin ekonomiska politik. För att kunna rösta ned en statsbudget krävs att det finns ett motförslag som en opposition kan enas kring, men om de rödgröna hamnar i opposition igen tror hon att de tre partierna lägger egna budgetmotioner.
–Men i alla andra frågor räcker det med att oppositionen röstar emot regeringen. Det innebär att varje gång som SD hotar att rösta för de rödgröna så måste regeringen ta hänsyn till partiet. Det ger Sverigedemokraterna utrymme att skapa kaos. ”

Smutsigt propaganda spel från 7 klövern.

Mvh Varjager

2 Responses to Alla PK experter anser att det kommer att bli Kaos om SD når 4% spärren.

  1. […] PK-experter anser att det kommer att bli Kaos om SD når […]

  2. UncleBob skriver:

    ”Kaos” är kanske inte ett helt korrekt uttryck när det gäller svensk politik. Snarare en hönsgård där alla hönsen kacklar samma enfaldiga mantra: ”Mångkultur är bra”, ”Sverige behöver fler skäggebarn” och ”vi tror på alla mytomaner som vill hit”

    Se filmen och rösta på Sd så det blir ett slut på den svenskfientliga politiken:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: