Förhoppningsvis får DF gehör i EU. Valobservatörer till Sverige Valet 2010.

Jag är övertygad om att valet 2010 kommer att visa än mer valfusk och hot och våld. Så jag hoppas att DFs EU parlamentariker får gehör.Länk.

”»Men efterhånden er billedet af Sveriges måde at håndtere mindre – og navnlig indvandringskritiske – partier på blevet så grumset, tvetydig og omgærdet af rygter, at det må være i Sveriges egen interesse at få systemet tjekket efter af uafhængige observatører«.
På den anden side peger han på, at såvel højre- som venstreorienterede partier har været udsat for valgfusk, ved at deres stemmesedler er blevet smidt ud af valgtilforordnede fra andre partier.

Også ‘Feministisk initiativ’ har bedt om observatører
Det er sket for både Piratpartiet, hvis primære politikpunkt er legalisering af fildeling, og det indvandringskritiske parti Sverigedemokraterna – et parti der på mange måder minder om Dansk Folkeparti.
»Det svarer til, at de går hen og klipper den del af stemmesedlen over, hvor der står et bestemt parti, som man ikke kan lide. De valgtilforordnede er jo fra de andre partier, og hvis man ser på det had, som Sverigedemokraterna udsættes for, så vil de øvrige partier hurtigt kunne blive enige om genere dem«, siger han til politiken.dk.
Et andet svensk parti, ‘Feministisk initiativ’, har på linje med Messerscmidt bedt om udsendelse af valgobservatører, efter at valgtilforordnede i forbindelse med sommerens EU-parlamentsvalg frarådede vælgere at stemme på partiet.  Valgforsker Jørgen Elklit, der er professor ved Aarhus Univerisitet, nikker genkendende til problematikken. Han giver derfor »principielt Messerscmidt ret i, at der er et demokratisk problem«, da frygten for omverdens fordømmelse kan føre til, at partier bliver valgt fra af vælgerne.”

Folk runt om oss börjar få upp sina ögon med för den politiska elitens förehavande i Sverige.

Mvh Varjager

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: