Att ‘dansa med kaniner’

Gör läkare inte kontroller på vissa sjuka människor i Sverige idag? Jag måtte ha missat den nya tidens medicin, för metoder för diagnosticering är en självklarhet i en medicinsk utbildning.

Jag har aldrig hört talas om en svensk som kommit undan läkarundersökningar för att fastställa ett sjukdomstillstånd. Får de med sig bluffläkarintyg från sina hemländer som sedan inte ifrågasätts i Sverige, jag blir bara mer och mer förundrad ju fler nyheter som kommer om dessa människors enkla sätt att lura till sig pengar, medan man jagar dödssjuka svenskar ut på arbetsmarknaden.

”Mannen påstod för en läkare att han inte kunde röra sig, vilket gjorde det omöjligt att klara sig själv.

Eftersom han inte ville anlita ett assistansbolag anställde han sina barn som personliga assistenter. Det får man inte om barnen bor i samma hushåll.

Då skilde sig mannen från sin fru och barnen skrev sig hos sin mamma, berättar Karl-Arne Ockell.”

Låtsassjuk fick miljoner i stöd, Hallands Nyheter

Tipstack till Elfyma!

”Fram tills mannen anhölls på onsdagen har han fått ut sammanlagt 7,8 miljoner kronor i bidrag. 3,5 miljoner har gått till löner till barnen. Resten har mannen investerat och polisen har säkrat tillgångar i svenska banker på 2,3 miljoner kronor. 1,3 miljoner har han skickat utomlands till två olika länder.”

Lurade försäkringskassan på miljoner, Expressen

Tipstack till Nuder!

Landet av mjölk och honung för alla utom svenskar, Varjager

”Kaninmannen” som ursprungligen kommer från Irak och skälet för hans invandring för fem år sedan var framför allt hans ”handikapp” och att hans föräldrarna som redan fanns i Sverige skulle vårda sin son.”

Migrationsverket ger klartecken för utvisning av ”Kanindansaren”, Fria Nyheter

Mvh/:)Smileth

5 Responses to Att ‘dansa med kaniner’

  1. anonym skriver:

    Familjen är från turkiet och jag vet det av fakta, känner folket och fick nyss reda p att det va dom.
    Eller som dom kallar sig turk/bulgarer

  2. […] Relaterat: Sverigegreken Costas Papadopoulos om Greklands höga pensioner Försäkringskassan läcker som ett såll. Endast 10% jobbar efter 10år i Sverige Invandrare lurade till sig  7,8mkr från FK. Kaninmannen lurade FK […]

  3. […] armar och ben, nu ifrågasätts hans rätt till assistans. Fundera på detta och så tar vi fram Kaninmannen I och Kaninmannen II. Sedan kan man fundera på om man är massinvandringen och dess […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: