Den omoraliska och farliga julen

Muslimer har alltid argument för att kritisera Sverige på alla de sätt, så också adventstiden och julfirandet. Det svenska är omoraliskt och det muslimska är moraliskt, alltid.

En religion vars heliga text saknar verser om medmänsklig kärlek ska nog dämpa ner moralpratet. Jesu födelse handlar just om detta faktum, att han föddes för att visa på broderskärleken och kärleken till nästan, grunden i den kristna tron.

Så fredens och kärlekens religion islam får behålla sin moralitet och låta julen vara ifred.

Detta nedan trodde jag var ett dåligt skämt först, en drift med islam och de svenska jultraditionerna. Men inte, muslimer får en ständigt att tappa hakan. Jag begriper inte varför de överhuvudtaget sätter sin fot i detta omoraliska land. Men de har ju tyvärr ganska omfattande stöd för sin syn på våra svenska värderingar och våra svenska traditioner. Ut med det svenska och in med islam, det är det nya budskapet. Julen är omoralisk och en religiös fara för muslimer och deras barn. Vi kan få så mycket annat, mycket mer berikande än julfirandet. Det är möjligen också töntigt, för midsommar är det iallafall, enligt Mona Sahlin.

”Ja, Hassan var en stalledräng…eller?

Var det inte Staffan?

Eller var det kanske Stefan?

Hursomhelst; nu när jag fångat din uppmärksamhet som läsare förstår du att det inte går ihop att Hassan var en stalledräng, och på samma vis är det ett missförstånd att muslimer tar lätt vid att deras barn eller dem själva deltar i lucia eller i andra julaktiviteter.

Därför ville jag nu när det är juletid & grejer, varna mina ädla bröder och dyrbara systrar – men framförallt föräldrar – för det som de tidigare kanske inte öppnat ögonen för, vilket onekligen bidragit till deras lättsinnliga uppfattning om jul och lucia.”

”En muslim är därför långt bort från trångsynthet, men han/hon håller sig dock till islams normer.

Jag ber Allâh att Han visar oss Sanningen i dess klara tydliga sken, och skänker oss följandet av den. Och jag ber Allâh att Han visar oss falskheten och villfarelsen i dess uppenbara tydliga mörker, och underlättar undvikandet av dem. Âmîn.

Er bror/ Hussein Hamad, den 9:e december 2009 Dalarna”

Klicka och läs hela inlägget:

Hassan var en stalledräng!

Varför jul är haram, Allahu Akbar

”Den som vill försöka reformera islam till en tolerant och kärleksfull ideologi kommer att få hitta på helt egna verser.

Det finns inga verser som predikar medmänsklig kärlek.”

Kärlekens och toleransens religion?, Varjager

Mvh/:)Smileth

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: