Sveavägen skådeplatsen för muslimers interna strider

Den 21 oktober skrev ordföranden i Muslimska mänskliga rättighetskommitén Fatima Doubakil, på Newsmill:

”Vi bör placera Sverigedemokraterna i ett större sammanhang och detta sammanhang bör inkludera etablerade partier som folkpartiet som också drivs av en antiislamsk retorik men i en proprare förpackning.

För oss svenska muslimer har kampen mot antiislam inte bara handlat om Sverigedemokraterna utan om en ny världspolitik som legitimerar demoniseringen av muslimer samt två illegala krig – Afghanistan och Irak – som krävt hundratusentals civila offer. Det är vi svenska muslimer som måste göra allt i vår makt för att kräva tillbaka våra rättigheter och sätta stopp för deformeringen av religionen islam. Med detta menas inte att underställa sig assimileringens despotism, utan att värna om de mänskliga rättigheterna och beslutsamt kräva sin rätt till dem.”

SD inte värre än Folkpartiet eller Svenska Dagbladets ledarsida, Newsmill

Men man gillar inte Nalin Pekgul, inte av samma skäl som jag ogillar henne, men för att hon tagit upp problem med islam i Sverige och för det förtjänar hon och sossarna följande:

”Demonstrationsgruppen var inte stor och många såg tonårsgängliga och allmänt uppspelta ut. Som om det mest var ett spännande äventyr att stå utanför Sveavägen 68 och skandera ”Nalin Åkesson” och ”Nalin, svikare” för full hals.

Men de som leder dessa unga, arga och frusterade tar på sig ett stort ansvar. Att kalla muslimer som vågar kritisera den militanta islamismen för förrädare är inte bara dumt. Det är farligt.

Organisationen som arrangerade gårdagens lilla demonstration utanför Socialdemokraternas partihögkvarter kallar sig för Muslimska mänskliga rättighetskommittén. Dess företrädare hävdar på fullt allvar att Socialdemokratiska kvinnoförbundets ordförande Nalin Pekgul står för en lika förkastlig inställning till muslimer som Sverigedemokraterna. Pekguls ”talibanprotest”, att klä sig i knäkorta kjolar, är i deras ögon ett oförlåtligt svek. De anser att Pekgul kritiserar sina egna för att behaga det så kallade majoritetssamhällets företrädare och därmed kunna göra politisk karriär.

Klicka och läs hela artikeln:

Nalin Pekgul: Provocerande rätt, DN

1 december skrev Fria Nyheter om denna demonstration:

Demonstation mot nya anti-islamistiska socialdemokraterna, Fria Nyheter

Kan inte muslimer resa hem och bråka i sina hemländer, utan att ta med sig dessa ständiga schismer och nu tvinga Sverige och svenskar att åse detta.

Och dessutom tillskanska sig både tolkningsföreträde och rätten att peka ut vilka de ‘rasister och islamofober’ som för ögonblicket ställer sig på ”fel sida” i deras ändlösa religionsbråk och kulturkonflikter.

Läs också: Islam finns inte, Allahu Akbar

Sosseislamismen i kortkort, Varjager

Sverige har också haft en islamistisk syn, Hedersrelaterat våld

Mvh/:)Smileth

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: