Svenska rasister (?) kan inte integrera sig i Somalia

Oklart är varför en svenska, jag, som skriver på denna bloggen inte kan integreras i Somalia. Men vi får absolut inte tala om somaliers integration i Sverige för då kommer svenskföraktet fram, för somalier är svaga och kommer långt bort ifrån.

Kommentar inkommen idag under det mer än ett år gamla inlägget Somalier i Sverige;

”Fegt att alltid ge sig på de svaga, vi är en minoritet i Västvärlden! Du skulle inte klara av att integrera dig eller överleva i Somalia kan jag säga dig. Bara så du vet finns det många av oss som är integrerade, har jobb och försörjer sig själva på välbetalda jobb. Dessutom har vi läst på Universitet och har examen i olika områden. Jag säger bara att du är naive och förlitar dig på allt som står eller sägs i media. Visst har många av oss det svårt att blanda oss med andra och komma in i samhället, men det går inte att jämföra oss me andra invandrargrupper, dels för att Somaliska invandringen började så sent som 1990-talet . Och dels för att vi råkar faktiskt komma från långt långt bort!!! Om du vill ge Somalisk-Svenskarna en riktigt chans och se saker från ett helt annat perspektiv så tar jag dig gärna på en tour on my side of town!

//En stolt Somalier,Svensk, muslim och kvinna!

Tacksam för Sverige, men besviken att vissa Svenskar kan vädra sina åsikter på det här viset…men länge leve demokratin.”

Mvh/:)Smileth

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: