Skalpera SD:are ung umeåbos dröm

Det kanske är dags att börja skalpera Piratpartister för det är iallafall vad de försvarar om någon framför den önskan då det gäller de nazistiska Sverigedemokraterna. Låt oss ta den politiska retoriken till en högre nivå och var som folk, dröm om att skalpera piratpartister om de blivit för många.

En blogg under Västerbottenskuriren skrev en märklig aggressiv association om Sverigedemokrater och en film där man tydligen hade skalperat nazister. Men villkoret för att denna unga man född -86 ska ta till skalpering är att SD först växer, då är det fritt fram att ge sig på dem. Läs inlägget Tokvänstern på bloggen Allahu Akbar och se vad unga män drömmer om idag.

SD: s tillväxt gör det fritt fram för skalpering av SD:are enligt Apache-gängets normer:

”Sveriges alldeles egna social nationalistiska parti: Sverige Demokraterna synd bara att ni är tillräckligt stora för att den vackra planen skulle genomföras. Men en dag kanske man kan hoppas att ni växer så att ni kan bringa njutning till mina drömmar små om era skalpar på mitt fat :)”

Från den numera nedstängda VK-bloggen.

För den som liksom jag inte begriper vad det handlar om finns en något litet upplysande film på Youtube:

The basterds work is never done

Men en piratpartist (?) försvarar rätten till dessa drömmar och jag börjar mer och mer förstå varför inte muslimers hot om våld imponerar idag. Det är uppenbarligen bara humor det handlar om, ett sätt att skapa politisk argumentation och för att förstärka sina argument.

VK-bloggen stänger av SD-kritiker, MMN-0

Piratpartiet kanske kan göra en lista på vad som är gångbar retorik i dagens politik så vi andra får lite kognitiv terapi och slappnar av lite. Vi alla moralister, islamfober och rasister som inte gillar det nya sättet att se på medmänniskan.

Tills piratpartiet samlat ihop sig kanske vi får hålla till godo med sossarnas retorik runt SD:

”Det börjar bli för mycket tal om död åt Sd och ”nationalister” från sossarnas sida för att deras tal om att de önskar hälsa och liv åt sina meningsmotståndare ska vara trovärdigt.”

”På hans blogg på en samlingsplats för sosse-bloggar, däribland Reza Javid skrivit om sin längtan efter att alla sverigedemokrater till slut ska dö, finns följande bild och text:”

Fler än Sverigedemokrater på sosse-bloggarnas ”dödslista”, Varjager

Läs också:

Piratpartist försvarar skalpering av Sverigedemokrater.., Dragans SD-blogg

Mvh/:)Smileth

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: