Idag muslimer, imorgon judar

Jag har svårt att förstå judar i Sverige som ojar sig över SD:s politik, idag muslimer, imorgon judarna tror man att SD:s politik handlar om.

”Lena Posner-Körösi, ordförande för Judiska församlingen i Stockholm och ordförande i Judiska centralrådet.

Jag kan utan att darra på manschetten säga att detta är förfärligt. Jag delar inte Jimmie Åkessons eller Sverigedemokraternas uppfattning i någon fråga. Det är uppenbart vad de har för historia och ursprung. Brunskjortor. Detta är populism.

De pekar ut muslimerna nu, i morgon är det judarna, sedan är det alla andra grupper. De tongångarna känner vi igen alltför väl.”

Judiska församlingen: ”Detta är förfärligt”, Svenska Dagbladet

Men jag har då inte hört det minsta nazistretorik inom SD, men däremot mycket mer sådan inom muslimska kretsar och muslimer i Sverige har goda förebilder för sitt judehat:

”Det islamska judehatet känner inga gränser, många av de judiska skriftlärda Muhammed en gång sökte upp vägrade ju att acceptera dennes profetskap. Och så har det bara rullat vidare. Här levereras det senaste extraktet från al-Qaradawi, det muslimska brödraskapets gudfader.

”Throughout history, Allah has imposed upon the [Jews] people who would punish them for their corruption. The last punishment was carried out by Hitler. By means of all the things he did to them – even though they exaggerated this issue – he managed to put them in their place.”

”This was divine punishment for them. Allah willing, the next time will be at the hand of the believers.” […]”

Som sagt Allah straffar de ogudaktiga och svekfulla judarna (inte sionisterna bäste herr Omar på Minaret) genom att nedsända Hitler för att straffa dem, detta (förintelsen) var ett gudomligt straff. Nästa gång kommer straffet att utmätas av muslimerna själva, och ve de judar som inte är i position att värja sig.”

Allah gav oss Hitler för att han skulle straffa judarna! Islam och islamistövervakaren

Ett annat välargumenterat inlägg på bloggen Islam och islamistövervakaren:

Islam det främsta hotet mot Europas judar idag

Läs också vad unga muslimer idag får skriva på sina bloggar utan att judar eller andra lyfter ett ögonlock och tvivlar på annat än att islam är en god, fredens religion:

Vad är rasism idag egentligen?

Sexstrejka och skräm din man att be till allah

på bloggen Pophöger vs kulturvänster

I Irak måste man muta de olika muslimska grupperna att gifta sig över gränserna:

Blandmuslimska äktenskap skapar fred i Irak?, Pophöger vs kulturvänster

T o m med en svensk idéhistoriker försöker mildra profeten Muhammeds person:

Profeten Muhammed som demokratisk förebild, Varjager

Så ska man döma av dagens retorik bland muslimer så lär de först av alla vilja, de vill redan, göra något åt judarna i Sverige, och SD lär komma att försvara judarna, eftersom man idag är ett Israelvänligt parti. Så till den grad att svenska nazister skriver på Nationell.nu:

“Sverigedemokraterna borde heta Israeldemokraterna”

Men muslimer och judiska församlingen bara lallar på.

Från Varjager i oktober:

”Muslimer är rädda för SD och förintelsen som ska följa i SD:s spår:

”En av anmälarna vänder sig särskilt emot påståendena att muslimska män skulle vara kraftigt överrepresenterade bland våldtäktsmän och en annan kallar Jimmie Åkessons artikel för propaganda. ”Om vi låter dem tala så där kan vi bara räkna med en ny förintelse till slut men mot oss som är muslimer”, skriver en kvinna.

”Sådana här ärenden behandlas ganska snabbt. Jag kan inte säga exakt när vi fattar beslut, inom några dagar eller en vecka kanske.”

Närmare tio anmälningar mot Aftonbladet, DN

”För mig är det viktigt att visa att när Sverigedemokraterna beskriver sin politik så blir det hets mot folkgrupp, säger Aftonbladets Jan Helin till DN.se. Reaktionerna på tidningens publicering har varit många.”

Helin: ”Viktigt visa vad SD står för”, DN

Och jag undrar vem som är hätskt och hetsar?

Jag såg inte Sv:s morgonprogram, men däremot har jag aldrig sett Jimmie Åkesson hetsa och mig veterligt har han aldrig höjt rösten i ett enda sammanhang. Maud Olofsson tjatter är snarare något man minns bara man tänker på henne:

Hetsigt när Åkesson diskuterade med Olofsson, SvD

….

Läs också:

”Kamal Moubadder säger att han inte vill att dödsstraff för otrohet eller att tjuvar får händerna avhuggna införs i Sverige i dag med tanke på det skulle rubba ”helheten i rättssystemet”. Men han accepterar islamiska sharialagar i andra länder och medger att han kan tänka sig dem i Sverige under en förutsättning: En enda: om svenska medborgare i en demokratisk process väljer dessa lagar så kan de införas, säger Kamal Moubadder till DN.”

40 frågor om islam, Varjager

Det är bra att Sverige har mest anmälda våldtäkter, Allahu Akbar”

Läs också:

Muslimer är snälla och SD är nazister, Varjager

Svenska muslimers ”revolutionsromantik”, Varjager

Mvh/:)Smileth

3 Responses to Idag muslimer, imorgon judar

 1. geson skriver:

  vart fick hitler idén om att judar var onda? 🙂
  han hade ju mycket kontakt med muslimska präster och annat under sitt liv.

 2. skånskan skriver:

  varför smyga som katten kring het gröt, när vi vet att muslimerna manar till hat mot judarna, idag framför allt i Malmö, men det är naturligtvis eftersom koncetrationen av muslimer är så stor, men varför inte erkänna att det är ett GIGANTISKT problem, och har varit sedan 2:dra världskriget då Haj Amin al Husseini var rådgivare till Hitler, Adolf i förnamn, om någon skulle ha missat detta, han visste hur man skulle utrota judarna, det var ISLAMS mål och har varit så sedan tidernas begynnelse! Gas var tydligen hans specialare, varför talas det aldrig om detta!

 3. elfyma+ skriver:

  Var fick hitler idén om att judar var onda? undrar ”geson m.fl.
  Vissa tror att det var någon mufti i mellanöstern.

  Andra tror att grunden till hatet mot judarna grundlades under 1:a världskriget när tyska och österrikiska zionister aktivt stödde fiendesidan mitt under brinnande krig. Landsförrädare och quislingar brukar hatas i de flesta länder, oberoende av korantuggande muffins.
  Det brittiska Utrikesdepartementet tackade för stödet genom att i praktiken skänka palestiniernas land till zionisterna i detta brev till Lord Rothschild den 2 november 1917.

  Käre Lord Rothschild!
  Det bereder mig stor glädje, att å regeringens vägnar överbringa Eder följande deklaration av medkänsla med de judiska sionisternas strävanden, vilka har blivit underställda och bifallna av kabinettet:
  ”Regeringen ser med välvilja på en i Palestina upprättad nationell hemvist för det judiska folket och kommer att på bästa sätt bemöda sig om att underlätta verkställandet av denna avsikt, under den otvetydiga förutsättningen att intet må göras som kan inverka menligt på de mänskliga eller religiösa rättigheterna hos befintliga icke‑judiska samhällen i Palestina, eller de rättigheter och den politiska ställning som åtnjuts av judar i något annat land.”
  Jag skulle vara tacksam om Ni ville göra denna deklaration veterlig för den Sionistiska federationen”.
  Läs mer:
  https://varjager.wordpress.com/2012/01/24/terrorismens-rotter-i-mellanostern/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: