Sverige är lukrativt för somliga

Sverige är en stor skattkista för våra så kallade flyktingar, och de svenskar som numera är i ”migrationsbranschen”, det är ingen nyhet.

Men Per T. K. Wahlberg på bloggen LandskronaBackspegel fick ett brev…..

”Ett stort Tack till den som sänt detta till mig!

Familjen på 5 personer lever trots skilsmässan fortfarande som en enhetlig familj men med den skillnaden att dom numera har två socialbidragsinkomster och två bostäder att tillgå – allt betalt av svenska skattebetalare!
Skilsmässan grundar sig enligt kvinnan på fördelaktigare bidrags ekonomiska omständigheter.

En information som dom väl känner till redan vid ankomsten till vårt land, och som dom skamlöst och utan några som helst betänkligheter utnyttjar till 100%

För sitt och barnens uppehälle får denna invandrade kvinna 22000:- i socialbidrag, utöver socialbidraget får hon även hyran för en fyrarummare betald – ca 6500;. i månaden, totalt 28500:-

Kvinnans före detta man erhåller socialbidrag med ca 8000:- i månaden, även han får hyran för sin lägenhet betald, en tvårummare – ca 3700:- i månaden.
Mannen svartuthyr denna tvårummare till landsmän, enligt uppgift från kvinnan är det en grupp på sju personer bestående av yngre män som var och en betalar 1500:- i hyra och som ger 10500:- i svartuthyrarinkomst till den invandrade mannen.”

Klicka och läs hela inlägget, för det kommer mera…….62.700 ”månadslön” för asylsökande!, LandskronaBackspegel

 

Läs också:

Statlig utredning: Föräldrarna utnyttjar sina barn för att gräva guld, Carina och Stefans SD-blogg

Ett klipp från inlägget:

”Barnen kommer hit för att utnyttja det svenska mottagningssystemet. Barn skickas till Sverige för att barnet sedan ska skicka hem dagsersättningen till föräldrarna och barn skickas hit på grund av att föräldrarna ska få uppehållstillstånd som anhöriga till barnet. Myndigheterna befarar också att unga flickor kommer hit som offer för människohandel och blir uppmanade av sina hallickar att ansöka om asyl för att inte få problem.”

 

Mvh/:)Smileth

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: