Attendo Care och Vellinge.

Sprider gärna denna infon om detta ärende. Från bloggen 100%Antiism.

”Om Attendo Care som nu bryr sig och ”stackars ensamkommande barn”

Företaget omsätter 3 miljarder och ägs av ett riskkapitalbolag på skatteparadiset Jersey. Företaget är ju bl.a. kända för misskötsel inom äldreomsorg. Chefen sägs vara en Socialdemokrat (?). Attendo Cares informationschef heter Jonas Morian. Bolaget här uppskattningsvis 20-talet Lex-anmälningar på sig sedan tidigare.

Någon omtanke om några barn handlar det inte om från företagets sida ej heller från vandrarhemmets. Här handlar det om stora ekonomiska ersättningar från statens finanser som försvinner till skatteparadisön Jersey.
Individen som äger vandrarhemmet sägs dessutom vara en lokal halvskum företagare.

(V)-Kommunister, Socialdemokrater, Maria Ferm (Mp) och övriga riksdagspartier sluter gemensamt upp bakom företaget och försöker dupera folket samt undanhålla dessa från fakta som kan skada deras mångkulturella projekt.
LITE FAKTA OM JONAS MORIAN

Jonas Morian är välkänd Socialdemokratisk representant och driver bloggen http://promemorian.blogspot.com/

Han är gift med journalisten samt skribenten Stina Morian. Hon är dotter till Marit Paulsen samt gift med socialdemokraten (Jonas Morian). Stina Morian var ordförande i Liberala studenter mellan 1999 och 2001. Hon har även varit förbundsombudsman i Liberala ungdomsförbundet. Stina Morian är vid sidan av jobbet som ledarskribent chefredaktör för makthavare.se. 1999 gjorde hon ett dataintrång i socialdemokraternas interna databas. Morian har även varit assistent åt dåvarande skolborgarrådet Jan Björklund och aktiv i Erik Ullenhags personvalskampanj i 2002 års val.

Det vi kan se här ovanför är att det handlar om ett fiffelföretag med förgrening långt upp i översta regeringshierkin och ibland Sveriges EU toppar. Här handlar det inte om någon omtanke utav några småbarn, utan om att kunna tjäna stora pengar på skattebetalarnas bekostnad som sedan försvinner till ett skatteparadis i Engelska kanalen. Vi ser att fiffelföretag har sina förgreningar högt upp i makteliten till ministrar och höga och överbetalda EU tjänstemän, och man har inte varit sen att uttnyttja förgreningarna för att totalt antidemokratiskt köra över Vellingeborna och deras kommun i den allsmäktiga och heliga mångkulturens namn…Allah!

Jag antar att detta är känsliga uppgifter och kan leda till att jag kan bli utsatt för en hetsjakt utav olika instanser…till er vill jag bara säga..sk*t ner er!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: