FN ger Sverige kritik? Denna korrupta organisation…..

Fundera nu på vad FN gnäller om?

”Enligt rapporen bör Sverige bland annat kritiseras på följande områden:

*Våld mot kvinnor, bara 5–10 procent av de polisanmälda fallen leder till domstol.(Denna kan bloggen hålla med om)

*Barns rättigheter. Barn har enligt FN-konventionen rätt till utbildning och hälsovård även om de är asylsökande, men det efterlevs inte alltid i Sverige.

*Kvinnor diskrimineras på arbetsmarknaden och heltidsarbetande kvinnor tjänar i snitt 20 procent mindre än män på samma jobb.

*Hatbrotten ökar och leder sällan till åtal. Av 155 attacker mot etniska minoriteter 2007 inleddes bara rättsprocesser i fem fall. Sverige bör införa förbud mot rasistiska organisationer, enligt rapporten.(Hur många fall av invandrare som misshandlar svenskar pratar vi om per år? Hur många överfall mot homosexuella av islams följeslagare talar vi om?)

*Invandrare, asylsökande och papperslösa får inte den sjukvård och utbildning de har rätt till.(papperslösa är folk som gått under jorden för att de fått utvisningsbesked.Skall man då kunna fuska sig till vård?)

*Handikappade diskrimineras på arbetsmarknaden och när det gäller allmänna transporter.

*Romer och samer diskrimineras.(Romer är alltid diskriminerade för att de har en lång historia av att begå olagligheter. Samer är diskriminerade hur?)

– Det finns en bild av att Sverige ligger långt framme när det gäller mänskliga rättigheter. Det stämmer på vissa områden. Men om man skrapar på ytan ser det annorlunda ut, säger FN-förbundets presschef Pekka Johansson. ”

Det finns en gammal bild av FN som en organisation som gör bra saker. Men den stämmer inte längre. Det är korruption och konstant kritik mot Israel, det är även förbudet för religions kritik ,förlåt förbudet mot kritik av Islam skall det ju vara.

Mvh Varjager

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: