Bloggen vill publicera ytterligare en bra kommentar!

Tack till Oskar för denna lysande kommentar.

” Vissa muslimer flyr från deras hemländer för att det är en förfärlig kris, och flyttar hit. Men dem som inte kan sköta sig eller hålla sig inom Sveriges lagar kan väl stanna i deras hemländer, de behöver inte förstöra vårat land (och nu menar jag dem som är illegala och bryter mot Sveriges normer). Vissa muslimer ville stoppa ett avtal med SL för att ingå i ett avtal med ett annat företag som har ockuperat mark i Jerusalem, varför det? Ni bor ju i Sverige, inget i Sverige kommer att hända om avtalet godkänns. Om ni tycker att det är så fel, och ni bryr er mer om Jerusalem, så kan väl ni flytta dit (tillbaka)?
Andra muslimer vill få halal kött i skolorna och andra regler. Ungdomar och vuxna muslimer bär schal, i vissa skolor får man inte ha mössor och kepsar på sig, då borde man ta av schalen oxå…
Och det värsta, vissa muslimer, troligen alla, vill skaffa muslimska lagar i Sverige. Precis som jag sa, att Sverige kommer att bli muslimskt eller så slutar det i krig. Varför ska Sverige som är ett kristet land skaffa muslimska lagar? Det är ju sjukt. Om det är så viktigt för muslimska kvinnor att bada nakna utan att någon ska se, så kan väl de samlas hemma hos någon eller vara själv hemma och bada i badkaret…”

Sunt förnuft som man anser att våra politiker skulle ha men saknar.

Mvh Varjager

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: