Nu kom svaret från BRÅ om våldtäkterna!

Det kan inte bli mer skrattretande. Han har verkligen rört om den gode Åkesson. Jag saxar ur Aftonbladet.

”– Vi har flest anmälda våldtäkter i Europa, och det tycker vi är bra – det tyder på att fler än i många andra länder vågar gå till polisen, säger hon.
– Hur det ser ut med det faktiska antalet våldtäkter vet ingen. Det är en såpass dold brottslighet att det bara är en minimal bråkdel av alla sexualbrott som anmäls till polisen. Om man vill jämföra mellan olika länder är det sista man kan använda antalet anmälda brott, det är totalt olika och baserat på olika räknesätt i olika länder, säger hon.
Enligt International Crime Victims Survey, ICVS – en undersökning där man frågar folk om deras utsatthet för olika brott – ligger Sverige nära Europas genomsnitt när det gäller sexualbrott.
– 2,1 procent uppger att de blivit utsatta för sexualbrott i Sverige, jämfört med Europa-genomsnittet på 1,9 procent, säger Hradilova Selin.
Differensen på 0,2 procentenheter är statistiskt obetydlig, säger hon.
– Det är inte signifikant, säger Hradilova Selin.
När det gäller uppgiften om att ”muslimska män skulle vara mycket kraftigt överrepresenterade bland förövarna” säger Hradilova Selin:
Hur vet man det? Har man sett någon undersökning på det? Det har inte jag, säger hon.”

Nu börjar media bli riktigt strutsaktiga 🙂 Bara för att hjälpa Hradilova lite ger jag henne en enkel länk till Fria Nyheter. Så behöver hon inte forska för mycket själv. 7 klövern verkar kollektivt ha smutsat sina byxor då sanningen sades öppet. Ryggradslöse verkar ha fått spatt. För han har jobbat så hårt för att vi skall ha ömsesidig respekt!

”– Som statsminister har jag agerat för att uppmuntra att muslimer, kristna, icke-troende i Sverige ska leva sida vid sida i ömsesidig respekt, för att jag tror mer på ett sådant samhälle. Det är ett sådant samhälle jag vill se mina barn växa upp i.”

En liten news flash för dig Ryggradslöse! De bränner våra bilar och rånar våra barn, inte dina för de är ju skyddade! Vårat samhälle brinner för att du och 7 klövern är flummare!

Mvh Varjager

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: