Tonårsflickor åtalas för rån.

Ett gäng bestående av flickor har rånat andra flickor.
Jag tror att man säkert kan säga att återigen är offren svenskar och förövarna av ”utomnordisk” bakgrund. Om ni läser i artikeln så förstår ni varför. Ur GP.

”Tjejgänget härjade i Göteborg under årets tre första månader. Deras offer var 29 flickor i 15-årsåldern.

De flesta brotten har skett i Nordstan och i centrala Göteborg, men också på Hisingen.

Metoden har ofta varit densamma:

Gänget, ibland med fler än tio deltagande tjejer, omringar det utvalda offret, muckar gräl, frågar efter cigaretter eller om de får låna hennes telefon. Sedan börjar de ”tulla” offret; går igenom hennes väska och fickor. Ibland har de samtidigt slagit, sparkat eller skallat sina jämnåriga offer.
Cissi är en av dem som råkat värst ut. Den 3 mars var hon 14 år när hon mötte gänget i Nordstan. De var hotfulla, rotade igenom hennes väska, sa till henne att sluta ”kaxa sig” och hotade att döda henne.
När gänget tagit Cissis mobiltelefon bad hon att få tillbaka den eftersom hon hade foton i den, och erbjöd plågoandarna pengar i stället. En av rånartjejerna bestämde då att Cissi skulle betala 2 000 kronor, att överlämnas till gänget följande dag.
Sedan en i gänget torkat Cissis tårar fick hon gå. Hon ringde sin mamma, som i polisförhör berättar att dottern var helt hysterisk och skrek rätt ut att mamman måste skaffa fram 2 000 kronor till henne.
Cissis mamma beskriver dottern som apatisk och avtrubbad efteråt. Hon vågade inte gå ut, färgade håret för att inte bli igenkänd och bad att få flytta till släktingar i ett nordiskt grannland.”

Ja, vad skall man säga? ………………………

Mvh Varjager

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: