Nya nattliga bränder på Hisingen.

Är det någon som är förvånad. Så mycket gullande med invandrargängen och de ser att de lönar sig att begå brott. Klart det fortsätter. Ur GP.

”Två garagelängor i Biskopsgården sattes i brand inom loppet av en timme natten till söndagen.
– Det rör sig om omfattande skador och större värden, ett flertal bilar är skadade, säger Christian Valkama inre befäl vid Hisingspolisen på söndagsmorgonen.

En anmälan har gjorts avseende mordbrand och polisen utesluter inte att det finns ett samband mellan händelserna.Det första larmet registrerade hos polisens länskommunikationscentral klockan 02.32 natten till söndagen. Då var det en husvagn och bil som brann på Rimfrostgatan. Kort därpå inkom nya larm i rask takt om två bränder i garagelängorna på Flygvädersgatan och Dimvädersgatan. Brandförloppet vid den första garagelängan var hastigt och hela byggnaden totalförstördes. Medan räddningstjänsten var sysselsatt med att hindra branden från att sprida sig till kringliggande garage inkom ett nytt larm om brand i ett garage några hundra meter därifrån, vid Dimvädersgatan.- I och med att det var väldigt nära och vi var vid platsen, kunde vi begränsa skadorna till bara bar tre eller fyra garage, berättar personal vid räddningstjänsten som var med under natten.
Vid branden på Flygvädersgatan skadades 18 fordon. De ska vara allt från lätt rökskadade till helt utbrunna. Hur många bilar som förstördes vid branden vid Dimvädersgatan är inte känt.Under natten har även ett soprum brunnit på Temperaturgatan. Även det inom samma geografiska område.
– Det är klart det brinner oroväckande mycket nu, säger Christian Valkama vid Hisingspolisen.”

Fundera nu på vad som skull ha hänt om straffet varit att hela familjens medborgarskap återkallades och de sparkades ut till sina hemländer utan en krona? Då kan jag tala om för er att inte en bil skulle brunnit. Men det går ju inte i Sverige. Att de skyldiga döms till straff. Nä, här får de gråta ut i TV och pk och batikgänget blir alldeles till sig när de ser de små ”oskyldiga”. Så rösta SD 2010 för att Sverige skall få en chans!

Mvh Varjager

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: