Konstigt hur Expressen ställer upp för andras yttrandefrihet.

I Expressen idag ställer de en hel sida till förfogande att kritisera Italien och Berlusconi. Men läs nu artikel och fundera på hur man kan vända på detta och sätta Expressen,Aftonbladet och SvT i samma sammanhang. För hur förhåller sig dessa PK medier mot SD. Just det, så dom de fördömer andra gör de själva i Sverige. Sverigedemokrater har förföljts,misshandlats och fått sparken. Enbart för att de vågar kritisera ”flykting”politiken. Men då har PK media inte haft några som helst bekymmer med att sprida lögnerna och förtalet vidare.

Saxar ur Björn Wimans blogg.

”Bakgrunden är bland annat att Silvio Berlusconi tidigare i höstas stämde tidningen La Repubblica på en miljon euro och att kritiska journalister trakasseras av Berlusconipressen. En appell för att värna om en oberoende press på La Repubblicas hemsida har hittills fått mer än 400 000 namnunderskrifter från Italien och omvärlden, bland annat flera Nobelpristagare. I morgon lördag hålls en stor demonstration för pressfriheten i Rom.”

Fundera nu på om om dessa ord om pressfrihet skall gälla Sverige med? Det skulle aldrig tillåtas att sanningen om kostnaderna för massinvandringen och asylturismen skulle redovisas svart på vitt.

Mvh Varjager

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: