”Ghezali blev torterad” snyft snyft.

Nu har Expressen börjat trumma fram kompisar inom Jihad grenen som skall få oss att tycka synd om Ghezali. Ledsen Expressen, vi tycker inte synd om honom. Är man så dum att man åker fast en gång för terrorism och kommer undan för att media och 68 flummarna gör allt för dig. Då är man obotligt dum om man åker fast igen. I Samma område nästan. Om ni sedan plockar fram en kompis till honom som blivit gripen och suttit i samma fängelse, då är även Expressen korkad om ni tror att det är en tillförlitlig källa. Men än är väl siste idioten inte född.

”Abdullah var fängslad tillsammans med de terrormisstänkta svenskarna i det hemliga fängelset under jord utanför Islamabad.
Ghezali har blivit misshandlad, berättar Abdullah.
Fångarna får duscha en gång varannan vecka och har rätt till fem toalettbesök om dygnet.
– Ghezali berättade att de hade rest från Iran via Baluchistan och till Pakistan. De greps för att de inte hade visum. Ghezali sa: ”vi hade sökt visum i Iran men fick avslag. Nu inser jag att det var dumt av oss att fortsätta till Pakistan. Jag ångrar mig”.
Ghezali satt i förhör ett par gånger. Först var han lugn, men när de kom med hans akt från när han greps i Pakistan förra gången blev han orolig. ”Det ser inte bra ut”, sa Ghezali.
Pakistans inrikesminister uppgav att Safia Benaouda erbjöds att släppas vid två tillfällen men vägrade. Både hon och en tysk kvinna som hon delar cell med vägrade lämna sin män.
– De tror att de kommer att bli släppta inom kort, säger Abdullah.”

Att sedan kvinnan är inblandad och troligtvis en pådrivande faktor är utom all tvivel. Då hon spelar på Sveriges omtanke om barn och bilden om en värnlös kvinna i Pakistan. Rakt av kan hon resa men vill inte. Utan hon vill pressa Sverige att få sin terrorist man släppt med. Hämta pojken så kan hans mormor som planterat Islam fascismen i sitt barns huvud ta hand om det. Så kan de andra ruttna i Pakistan!

Mvh Varjager

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: