Mo tvingades att gifta sig med Aisha

I Guds apostel haven I nu fått ett härligt föredöme … (sura 33:21)

pedophile+muhammed

En liten uppdatering i hur muslimer i Sverige ser på profeten Muhammed och hans liv och leverne med sin lilla flickhustru. Ett liknande inlägg har jag haft förut här på Varjager, men detta tål att upprepas ändå.

Saxat från Islambloggen, Gringodelen av Skånskan:

“Jag intalar mig själv att jag hört alla angrepp mot mig och mot islam. Jag intalar mig själv att jag hört alla fördomar, alla lögner, alla attacker och alla svartmålningar. Ändå blir jag förvånad och ja lite rädd, när jag ser vilket hat som folk har i sitt hjärta för muslimer, islam och profeten Muhammed.”

Detta inleder ett försvarstal för profeten Muhammed, som var det egentliga offret för Aisha och hennes pappa som tvingade Aisha på honom, och eftersom han var gift med henne måste han uppenbarligen mot sin vilja genomföra en sexakter. För att fullborda avtalet om äktenskap?

En stilla undran, varför hade man inte adoption i dessa länder?

I kommentarerna under får man se hur muslimer försvarar sin profet och en mycket obehaglig lögn lever bland dessa muslimer, att man i hela världen gifte bort barn. Det ägnade vi oss inte åt i Sverige, vi har haft en hög giftasålder, redan under vikingatiden som någotsånär i tiden kan jämföras med islams framväxt.

Baker: Muhammed, en pedofil? Några av Bakers argument för att Muhammed inte var en pedofil är:

”2. På den tiden, och än idag, ser väst annorlunda på sex med barn än många länder i världen, därav problematiken med sexturismen. Ska vi då verkligen döma andra folk och länder, andra tider och kulturer, med hjälp av våra värderingar?

4. Enligt svensk lag kan man inte dömas för ett brott retroaktivt. Du kan inte bli dömd för ett brott som inte var ett brott när det begicks. Så hur kan man kalla en man för pedofil, när han inte begick en synd eller ett brott, enligt den tidens lagar och moraliska värderingar?

5. Könsmognaden skiljer sig såsom den psykiska mognaden skiljer sig från tidsperiod till en annan. Man levde kortare tid på den tiden och man gifte sig tidigare. Man hade en annan syn på sexualitet och giftermål än man har idag. (http://www.mum.org/menarage.htm)”

Islambloggen på Gringo, på Skånskans hemsida


“Saxat från Aftonbladet;

“Muhammed var ingen pedofil eftersom det var ett legitimt äktenskap. Pedofili är på en annan nivå, till exempel när man köper sex av barn.”

Kurdo Baksi i Aftonbladet.”

Groteskt av kurdiskfödd muslim, Hedersrelaterat våld

Bloggen MXp har refererat till den fantastiska och suveräna syrisk-födda Wafa Sultan:

”WAFA SULTAN, den arabisk-amerikanska psykiatrikern, kritiserar skarpt kvinnans ställning i islam. Hon säger bl.a.:

Muhammed säger i en Hadith: ”Tre saker spolierar bönen: En kvinna, en svart hund, och en åsna.” […]

Islam tillåter män att gifta sig med små barn för att rättfärdiga Muhammeds äktenskap med ‘Aisha. Islam förbjöd adoption för att rättfärdiga Muhammeds äktenskap med hustrun till sin adopterade son – något som är förbjudet enligt arabernas pre-islamska moraliska värderingar.”

Muhammed jämställer kvinnan med svart hund och åsna, MXp

Mvh/:)Smileth

Bilden från MX Cartoons.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: