Vi får väl hoppas att ”svensken” döms för spioneri.

Då får han sitta i ett fängelse i Pakistan. På något vis känns det som att det inte är ett 24 tim service inrättning som i Sverige. Ur SvD.

”Förutom svenskarna Mehdi Ghezali, Munir Awad, Safia Benaouda och en tvåårig pojke fanns också turkar, en iranier och en ryss med i gruppen om 12 utlänningar. I området kring Dera Ghazi Khan där gruppen greps finns hemlig kärnvapenutrustning.
Sedan några år tillbaka är det förbjudet för utlänningar att alls vistas i det området utan specialtillstånd från inrikesdepartementet
. I den säkerhetsfixerade kärnvapennationen Pakistan är detta en omständighet som kan göra läget betydligt svårare för den nu fängslade gruppen.
Sedan tidigare har det framgått att gruppen anklagas för att olovligen ha tagit sig in i landet, och att de är misstänkta för terrorhandlingar. När svenskarna nu hållits fängslade i tre veckor säger källan inom underrättelsetjänsten till SvD att även spioneri är en av punkterna, men uppgiften är inte bekräftad från officiellt håll.”

Låt oss innerligt hoppas, för tanken med islamister och kärnvapen känns inte bra. Men nu skall ni se att det snart börjar komma snyftarartiklar i svensk media om hur synd och missförstådda dessa människor är.

Mvh Varjager

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: