Kaffeägare fick inte tömma butikens grötlager.Då ringde hon DO.

DO är bra på många saker, om man vill utpressa ”svennar”är de den bästa formen. Inget behövs mer än att känna sig kränkt då kommer DO som ett MC gäng och kräver pengar.Från GP.

”Både som privatpersoner och näringsidkare har de gjort flera spontaninköp på Ica genom åren.
Den senaste tiden har dock stämningen blivit en annan. När hon en dag i maj skulle handla gröt blev hon som hon upplever det ”bryskt avspisad” i affären. Butiksägaren konfronterade Yasna vid kassan när hon packade ner sina varor. Enligt Yasna ifrågasatte butiksägaren att hon handlade upp deras lager och uppmanade henne i princip att sluta vara kund.
Jag kände mig oerhört kränkt och sårad när jag blev behandlad på det sättet inför andra kunder. Det är i egenskap av konsument jag anmäler det här till DO. Man ska inte behöva bli behandlad så här, säger hon.
Men Stefan Wennberg själv nekar till att hans verksamhet skulle vara hotad av Yasnas. Det sinande lagret gröt tycks dock vara ett problem.
Vi har ett litet lager och täta leveranser, framför allt av färskvaror. Andra företagare säger till i förväg när de ska handla mycket men det gör aldrig hon. Vi har sagt till henne flera gånger att hon ska säga till innan men det har inte hjälpt, säger Stefan Wennberg.”

Vi får väl se hur mycket DO kan pressa han på? Lägg även märke till hur de försöker få handlaren att framstå som överdriven, det är ju bara lite gröt det handlar om.

Mvh Varjager

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: