Sedan kommer nästa brandfackla.

Det är Anders Westgårdh som uppmanar invandrarna att sköta sig. För om de inte gör det då kommer mer svenskar att rösta på SD. Vilket får han att bli alldeles utom sig.

”Riksdagsvalet 2010 avgörs redan nu i de brinnande förorterna, men även om Sverigedemokraterna koras som vinnare är sanningen att alla förlorar.
Det är otroligt tröttsamt, det så kallade kriget om förorterna. Inte minst för att det innebär en räkmacka rakt in i riksdagen för Sverigedemokraterna.
Varje kastad sten slungas tillbaka i form av ökad främlingsfientlighet.
Varje brandsatt bil ger nytt syre till den pyrande brasan där allt fler svenskar finner värme och gemenskap i sitt förakt för utlänningar.
Det räcker att läsa kommentarerna till denna tidnings artiklar i ämnet. ”SD är de enda som kan lösa de här problemen, alla andra partier vägrar inse huvudproblemet”, skriver en läsare. ”Det finns endast ett sätt att få stopp på vansinnet och det är vid valurnorna”, skriver en annan.”

Sedan i artikeln säger han  att invandringen har alltid funnits till Sverige. Det är sant, en liten rännil av folk har alltid kommit till Sverige. Inte dessa enorma ”asylturister” mängder från MENA länderna som dykt upp de senast 30 åren och börjat att terrorisera och bränna ner vårt land.

Mvh Varjager

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: