Ha ha Snickesnacky är igång igen!

Han ger sig aldrig, Svenska folket vill ha hårdare tag. Men Jerzy vill inte. Varför är jag inte förvånad att ursäkternas konung är framtagen igen av media? Ur Aftonbladet!

”Rapporteringen från kravallerna i Gottsunda har väckt en infekterad debatt i kommentarsfälten på Aftonbladet. De flesta vill att samhället tar i med hårdhandskarna och straffar våldsverkarna.
– Hårdare tag är det som behövs, blir poliserna attackerade så är det en självklarhet att dom ska ha rätt att försvara sig. Slutar dom med daltandet så kommer dessa illbattingar att lugna ner sig, hårt mot hårt, skriver en läsare.”

Sedan kommer Jerzy !

”Han tror även att läsrareaktionerna drivs av en överhettad mediebild av händelserna. Utanför förorterna reagerar folk instinktivt med att tycka att ”de här ungdomarna gör oss illa”, tror han.
Folk vet inte hur det ser ut i förorten. Får de den här typen av löpsedlar levererade blir de förbannade. Man tänker inte längre utan vill hämnas och ge ungdomarna stryk.
Forskningen visar att hårdare straff oftast är en kortsiktig lösning, enligt Sarnecki. Fler poliser tror han kan vara en del av receptet. Men viktigast är att öppna för dialog med ungdomarna.”

Han ger sig aldrig……..

Mvh Varjager

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: