Invandrarungdomar fortsätter att Jihada i Göteborg.

Brandmän skadade efter överfall.

”Det har varit en mycket orolig natt runt om i Göteborg. Den allvarligaste händelsen inträffade klockan 01.20 i Hjällbo när någon släppte en stor sten från en bro rakt ner på en brandbil som var på väg fram för att släcka en brand. Stenen krossade vindrutan och två brandmän skadades.
– En kille fick glassplitter i ögat och en annan skadades i en arm, berättar Bo Holmlund, stabschef vid Räddningstjänsten Storgöteborg, för TT.
Brandmännen klarade sig dock med lindriga skador. Dessutom har polis och väktare uttsatts för stenkastning runt om i Göteborg. Dock utan att någon skadats.

Det har även brunnit på många håll i Göteborg. Totalt sattes sex bilar i brand under natten. Tre av dessa stod parkerade i Frölunda, en i Tuve, en i Ödegärde i Bergsjön och en i Bondegärde i Angered.
Dessutom har bränder anlagts i Nya Bergsgårdsskolan i Lärjedalen och i Tuve IF: s klubbstuga.
Det har dessutom brunnit i ett garage på Stjärnbildsgatan och flera fordon har skadats. Denna brand sätts dock inte i samband med de övriga bränderna.
Polisen har inte lyckats gripa någon för något utav dåden.”

Återigen visar våra så kallade ”flyktingar” tacksamheten mot Sverige och dess folk. Genom mordförsök och brandattentat. Det är väl bara våra politiker som inte ser angreppet på Sverige och vårt folk.

Mvh Varjager

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: