Dubbel moralens land, Sverige.(När det gäller Islam)

Ur SvD.

”På sina håll i Israel har man begärt att vi på ett eller annat sätt skulle ta offentligt avstånd från denna artikel eller t o m ingripa för att förhindra att en sådan artikel skulle kunna publiceras. Men så fungerar inte vårt land – och skall inte heller göra det”.

Så låter det när Aftonbladet publicerar artiklar om judar som stjäl organ och dödar barn. Men kommer ni ihåg då Nerikes Allehanda publicerade muhammed bilder? Från DN.

”Situationen efter Muhammedteckningen i Nerikes Allehanda är allvarligare än vad som framgått i svenska medier, säger statsminister Fredrik Reinfeldt. På tisdagen besökte han överraskande Stockholms moské för att möta representanter för islam i Sverige.
Enligt Fredrik Reinfeldt ville han förmedla budskapet att Sverige är ett öppet och tolerant samhälle där kristna och muslimer lever sida vid sida.
– I samma andetag måste vi försvara vår yttrandefrihet och vår demokrati, och göra det i dialog och nära samverkan mellan i det här fallet muslimer och regeringen. Konstnären Lars Vilks själv meddelar på sin hemsida att han på grund av mordhot nu uppehåller sig på hemlig ort.”

Ja jisses det är skillnad på folk och folk. Jag anser att Aftonbladet är smaklösa i sin publicering men de har rätt att göra det. Men det jag nu vill se är ett Aftonbladet som vågar publicera bilder på Muhammed med. Men det ligger inte i Aftonbladets intresse. Allah skall med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: