”Sverige försörjs av USA med irakiska oljepengar”

En kommentar från bloggen Politiskt Inkorrekt som får mig att undra hur informationen runt Sveriges välfärd och skattesystem ser ut egentligen.

Dessutom florerar visst synen bland invandrarna att det var de som byggde upp Sverige, inte vi svenskar. Våra politiker ger verkligen hatiska och föraktfulla invandrare full ammunition mot oss svenskar och stöder den nya adeln med förakt mot den svenska arbetaren.

För den som orkar, läs igenom kommentarerna under inlägget och förundras över hur illa ställt det är i Sverige numera.

Alla eventuella fördomar man kan ha om unga invandrare som våldtar och slår sönder bekräftas av deras egna ord och deras språk, de hatar verkligen Sverige och svenskarna och vi är skyldiga dem allt för att Sverige en gång i tiden tog emot arbetskraftsinvandrare och judar på flykt från nazismen.

Var är hyllningen till alla kvinnor som gick ut från hemmet och arbetade? Alla de hårt arbetande kvinnor inom arbetarklassen som alltid arbetat och som byggt upp landet med sitt slit och nu sitter med utslitna kroppar på servicehus, som man skjuter på med vapen. De äldre som man lurar i sina hem med att man kommer från fastighetsbolaget, eller annat serviceställe och som rånas och slås ner, eller de blir bara lurade och bestulna i bästa fall.

Det finns oändliga exempel på föraktet mot svensken, i tankar, i ord, i gester, tal och i handlingar, det finns på många sätt och det finns ingen hejd på det.

”Är det mamma eller pappa som har hjärntvättat din hjärna med VIA? Tror du inte att Sverige får in bidrag från USA, eftersom de tar emot asylsökande från tex Irak? Vet du var pengarna från bidraget kommer ifrån? Jo från iraks olja. Utforska lite innan du knappar in massa rappakalja.”

Gängkriget i Malmö: Mirtez Masovic, M-falangen, skjuten till döds i kväll, Politiskt Inkorrekt

I skrivande stund är det 345 kommentarer, varav många är hyllningar till den dödade kriminella mannen med guldhjärtat och ett överväldigande förakt mot svenskar.

.

Jag hatar allt genuint typiskt svenskt. / Mona Sahlin

Ni har en kultur, en identitet, en historia, någonting som binder ihop er. Och vad har vi? Vi har midsommarafton och sådana töntiga saker. / Mona Sahlin

Ursvenskt är bara barbariet. Resten av utvecklingen har kommit utifrån. / Fredrik Reinfeldt

Det var faktiskt inte vi svenskar som byggde Sverige. Det var människor som kom utifrån. /Maud Olofsson

.

Sverige skulden till gängvåldet i Malmö, Varjager

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: