Har Pk media gjort ett misstag? Brottsling beskrivs som utländsk.

I Corren.se är det nog ett misstag eller vad tror ni? Kanske en semestervikarie?

”Under den senaste veckan har två åldringar i Linköping och Norrköping fått besök av kvinnor som påstår sig vilja kontrollera avloppsrör. I själva verket är kvinnorna ute efter att stjäla. Polisen varnar nu för de skrupelfria tjuvarna.
Vid 11.30-tiden i onsdags ringde det på dörren hemma hos en 91-årig kvinna, som bor på Åbylundsgatan i Linköping. När åldringen öppnade dörren fick hon syn på en kvinna som hävdade att hon hade kommit till lägenheten för att kontrollera avloppsrören. 91-åringen släppte in kvinnan i lägenheten och återvände till spisen för att fortsätta med matlagningen. Efter en stund dök ytterligare en kvinna upp och hävdade att hon också var där för att kontrollera avloppen. När de bägge kvinnorna lämnade lägenheten fattade 91-åringen misstankar. Det visade sig att hon hade blivit bestulen på smycken och en nyckel.

Den bestulna 91-åringen har beskrivit att kvinnorna var i 35-40-årsåldern, cirka 170 centimeter långa och mörkhåriga. De pratade svenska med viss brytning.
Dagen innan, på tisdagen, skedde en snarlik stöld i Norrköping. Vid 16-tiden på eftermiddagen fick en 88-årig kvinna på Rösgången.”

Äntligen en rakt på sak beskrivning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: