Återigen ser vi hur ”flyktingar” undan förtryck vill förbjuda yttrandefrihet för svenskar.

Åter igen är ”pedofil” försvararen Kurdo Baksi ute och vill förbjuda Svenskar. Nu gäller det tidningen Nationell Idag som börjar få tillräckligt många prenumeranter för att bli godkända för press stöd. Detta vill nu Kurdo Baksi ändra på eller snarare förbjuda. I Dagens Expressen Sidan 4 spyr han ut sitt hat mot denna tidning!

”Nationell Idag skulle därmed bli den första högerextrema tidningen som erhåller presstöd i Sverige. Frågan är om vi ska acceptera det.
Det finns nämligen flera risker med ett sådant stöd. Givetvis försvåras integrationen om det kan uppfattas som att staten ställer sig på rasisternas sida. Men stödet kan också komma att göra partiet mer rumsrent.
Det är heller inte säkert att hela stödet kommer att användas till tidningen, risken är stor att en del av pengarna kommer att gå till moderpartiets valkampanj nästa år.
Press stöd är ett bra sätt att finansiera journalistik som marknaden inte kan bära. Jag är också av den åsikten att staten i princip inte bör lägga sig i vad tidningarna som får stöd skriver om. Men som i alla demokratiska samhällen måste det finnas gränser och dem har Nationell Idag passerat.
För att förhindra att skattepengar går till högerextrem propaganda måste vi därför ha fler och mer kvalitativa kriterier för att en tidning ska göra sig förtjänt av stöd.

I sändningstillstånden till Sveriges television och Sverige radio ställer staten krav på att programmen ska vara opartiska och sakliga.
Varför kan inte samma krav ställas på de tidningar som uppbär press stöd? SVT och SR har ju visat att sådana regler kan införas utan att journalistikens oberoende hotas. Personligen tycker jag inte att Nationaldemokraternas tidning ska ha ett enda öre från staten, oavsett storleken på prenumerationsstocken. Nationell Idag är en fördomsfull, partisk propaganda megafon som ägnar sig åt personförföljelse och som bedriver hets mot alla som inte är blonda, heterosexulla och män.”

Tidigare uttalande av denna demokratins död grävare. Bara för att veta vilken nivå han är på. Med tanke på att han menar ett äktenskap med en vuxen man och en 6 årig flicka.

”-Muhammed var ingen pedofil eftersom det var ett legitimt äktenskap. Pedofili är på en annan nivå, till exempel när man köper sex av barn.”

Vem vill bo i ett land där Kurdo Baksi och hans gelikar styr?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: