Afghaner till Sverige

Afghanska barn, förmodligen ankarbarn, kommer till Sverige. De reser från Afghanistan med målet i sikte, Sverige. Samtidigt skickar vi svenska unga som ska ‘bevara freden’ i Afghanistan och för det hotar talibaner med att svenskarna ska dödas.

Är det vad våra opinionbildare vill, att vi nu ska sona vår feghet, den som Sverige visade under andra världskriget, eller vad är det som driver den hatfyllda klagan mot Sveriges agerande under andra världskriget och ‘den skuld Sverige har till medmänniskorna i hela världen.’ Numera går iallafall Sveriges försvarsgräns i Medelhavet och i Afghanistan.

Hur ska vi svenskar kunna ta hand om alla dessa ‘traumatiserade’ människor? Vad ska vi göra för dem i vardagen, så de inte börjar att slåss mot svenskar på gator och torg, i skolor och på fritiden. Våra svenska unga är så rasistiska så de de unga pensionsräddarna måste skrika hora, svenne och göra rapmusik och sprida sitt sverigehat, för att vårt land aldrig kan ge dessa människor vad de egentligen behöver.

Har då afghanerna bestämt sig för vad som är rasism, så vi kan mildra deras möte med det svenska samhället så vi inte retar dem och de börjar gå bärsärk och må dåligt så de inte kan arbeta eller studera i Sverige? Så att de inte blir rädda för vårt land och radikaliseras och kanske gör som de somaliska unga gör, reser ner till Somalia och slåss  för ett ökat islamiskt inflytande och för att införa sharialagen i Somalia.

Eller, det kanske är därför dessa afghaner kommer hit, de vill inte komma undan kriget, de ska hit och utbilda sig till soldater för att kunna slåss mot USA och väst och befria landet på sina egna villkor. Inte som väst vill, utan som allah vill, då de flesta krig i Mellanöstern mellan olika grupper och som USA måste lägga sig i, handlar just om graden av islam i samhället.

Som i Iran just nu, det är vilket islam man ska ha, inte att man vill lämna islam och bli demokratiskt som upploppen handlar om, om man studerar fenomenet lite närmare.

De afghanska unga som kommer nu, är det meningen att vi ska få dem att känna att det är bra med mångkultur? Eller ska de bara bli snälla och trygga och glada afghaner i Sverige som bidrar med sitt kunnande och med sin särart så svenskarna inte stelnar till i sin självgoda präktighet?

”Strömmen av ensamma tonårspojkar som beger sig ut på farliga smugglarresor mot Europa ökar. De allra flesta har flytt från Afghanistan och Somalia. Förra veckan kom sammanlagt 64 minderåriga till Sverige, vilket är rekord, enligt Migrationsverket.

Många tar sig till Sverige med tåg eller bil över Öresundsbron till Malmö. På två veckor har sammanlagt 45 anlänt till Malmö, nästan alla afghanska tonårspojkar som riskerat livet på resor som tagit uppemot ett år.”

Våg av tonårspojkar som flyr från Afghanistan till Sverige, DN

”Balkh-provinsen. Bakhåll och självmordsattacker väntar den svensk-finländska Isaf-styrkan i norra Afghanistan, säger en talibanledare i en exklusiv intervju för TT:s Jesper Huor och Enayat Najafizada.

– Hämnden kommer, hotar han.

– Svenskar kommer att dödas.”

Talibanhot: Svenskar kommer att dö, Aftonbladet

.

Det var inte meningen, Leffes blogg

Reinfeldt varför låter du svenskar dö ?????, SpikHarry

Våg av ankarbarn till landet av mjölk och honung, Varjager

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: