Företagsamhet märkt ”nysvenskar”

I SVT har de en artikel i dag om ett nytt sätt att försöka lura svenskar på pengar. Det är en man som utger sig för att vara läkare och försöker få patienter som nyligen haft några större ingrepp utförda att hjäpla han av tacksamhet. Efter som han hävdar att det är han som utfört operationerna som  räddats folks liv. Nu undrar jag om det är detta våra politiker klassar som ny företagsamhet?

”En bluffläkare härjar på Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg. Den falske läkaren, som tagit sig in i patientjournaler ska ha kontaktat patienter och erbjudit dem att köpa mattor av hans bror.
Enligt Rydbäck har sju patienter som vårdats på Sahlgrenska hört av sig till sjukhuset. Alla berättar ungefär samma historia. En person som utger sig för att vara läkare ringer upp. Han har i en del fall lämnat information om patienterna som bara kan stå i deras sjukjournaler.”

Man slutar aldrig att förvånas…..Vilka dumheter folket får stå ut med.

Uppdatering från GT.

”- Han presenterade sig som professor Muhammed och så sa han något namn som jag hade svårt att uppfatta. Jag presenterade mig aldrig och han frågade inte vad jag hette heller, vilket jag tycker han borde ha gjort om han hade ringt från sjukhuset.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: