Muslimer har tolkingsföreträde i allt

En stilla undran Edda Manga, vem myntade uttrycket blatte och ständigt tjatar om att de är blattar och vi svenskar är svennar och svennehoror?

Invandrare är mycket stolta idag över att kallas blatte och mig veterligt är det de själva som skapar blattekulturen, inte vi svenskar. Men det är alltid svenskarnas fel allting det vet jag däremot, och om jag eller någon annan råkar glömma det finns det alltid förståsigpåare som du som kan påminna mig och oss om det.

Några som är sällsynta experter på att hitta nedsättande kopplingar om djur till kristna och judar och människor i väst, det är väl muslimer. Också högt uppsatta muslimska ledare predikar detta i moskéer och lägger fram olika fatwor över de folk de inte gillar. Det kanske Edda Manga glömmer i sammanhanget. Det är alltid det svenska man ska ge sig på och muslimer som måste kramas och daltas med så de inte blir sura och begår brott i Sverige.

Vilken kultur talar du om Edda Manga, vem är det som skriker gasa judar i demonstrationer och i tal? Svenskar? Vem har krävt att muslimer ska gasas? Ingen vad jag vet. Hur fungerar den muslimska kulturen då man vill gasa folk till döds, det kanske du kan svara på?

Från Edda Mangas slarviga krönika där hon svajar betänkligt i argumentationen:

“Det finns något i vår kultur som understödjer sådana argument, en fobi mot de andra som tillsammans med teknisk kapacitet och överlägsenhetskomplex har lett till de brutalaste sidorna av vår historia. Den logiken går igen i signaturen Dr Mengeles slutsats:
“Det är bara att gasa så blir man av med kackerlackorna”.

.

Från bloggen I Mitt Sverige:

“Reaktionerna på rapporter om en ökning av inomhuskackerlackor i Sverige i bloggsajter som imittsverige, exilen.eu och flashback.info borde göra oss vaksamma:

Det en gång rena och välordnade Sverige blir alltmer smutsigt och kaotiskt efterhand som det fylls på med människor från tredje världen …

Från välfärd, trygghet och hälsa till fattigdom, våldsbrottslighet, kackerlackor och resistent tbc, idel nya landvinningar.”

De “etymologiska” diskussionerna i dessa fora har kommit fram till att ordet “blatte” kommer från kackerlackornas latinska namn “blattodea”. Den rasistiska logiken är chockerande explicit: “Mörka, vidriga och enorm reproduktionsförmåga. Attributen passar både insekterna och arabpacket. Araberna lever som parasiter på svenskens socialbidrag och kackerlackorna lever i sin tur som parasiter på arabernas falafel. Således en dubbel parasitkedja”.”

GP

Islamologen Mattias Gardells fru Edda Manga gör vad hon kan för att i GP idiotförklara vanligt folks oro för ohyra och de farliga och smittsamma sjukdomar som flyttar in i Sverige, på grund av den okontrollerade massinvandringen. Låt er inte missledas….

Eller skriver hon på en enda rad att det som nu sker med vårt tidigare vackra, rena och relativt sjukdomsfria land är fel? Skriver hon en enda lösning på problemen?

Nej, vi ska bara vänja oss – annars kallas vi rasister….

Edda Manga: Från blatte till kackerlacka, I Mitt Sverige

.

Om islamologen Mattias Gardell som hör till de snart ökända lundaislamologerna, som även islamologen Jan Hjärpe tillhör:

Mattias Gardell – vetenskapsman eller propagandist?, Sapere Aude

Lundaislamologer ska bli europaledande med nya forskningsmiljoner, Muslimska friskolan

Grisar är förhäxade judar, Varjager

Hamas är religiös socialdemokrati, Varjager

Hamas, Hamas, Gasa judarna, Jihad Watch

Döda och fördriv judar och knulla allas morsor, Varjager

”Direkt när klippet börjar kan man göra dem ropa “ner ner Israel, ner ner USA, ner ner demokrati, ner ner Danmark”.

41 sekunder kan du se en av dem göra en nazi-hälsning.

1 min och 10 sekunder kan du se dem säga “vi vill döda alla judar, alla judar borde slås ihjäl, de har ingen rätt att existera!””

Det är skrämmande att höra den fanatiska rösten säga: Alla judar de ska slaktas.

LÄS ALLT på Ted Ekeroths blogg och SPRID DENNA VIDEO”

från bloggen I Mitt Sverige januari 2009

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: