Landet av mjölk och honung för alla utan svenskar.

Från Expressen.

”Den 33-årige mannen i södra Sverige hävdade att han var så svårt handikappad att han tvingades sitta i rullstol.
Hans pappa och systrar anställdes som personliga assistenter och mellan 1 november 2005 och 31 januari 2009 kunde familjen kvittera ut totalt tre miljoner kronor i ersättning från försäkringskassan.
Samtidigt gick 33-åringen på Liseberg, poserade med clowner och dansade på bröllop. Men nu har det sinnrika bedrägeriet avslöjats – av mannens egna fotografier.”

Nu är det ju inte speciellt sinnrikt som artikeln försöker ge sken av. Utan det är en vardag av system utnyttjande som våra nya svenskar är så duktiga på. Bloggarna kryllar av dessa exempel. Så innan ni börjar gnälla surfa runt lite bland länkarna och fundera på varför detta sker.

2 Responses to Landet av mjölk och honung för alla utan svenskar.

 1. Erik skriver:

  Sen är det ju skitbra att killen gjorde det här så att alla muppar som inte kan stava kan sitta och gnälla på något på nätet istället för att drälla omkring ute på gatorna och störa hyvens folk. Läs en bok och lär er nåt för bövelen. Jag fattade inte vad ert argument var först eftersom er stavning tydde på att det var ni som var invandrare. Jag slår vad om att en kille som lurar FK på tre mille iallafall är tillräckligt bra på svenska för att kunna stava till invandrare. ”Utan svenskar”, jamenar, herregud. Fast det kanske är en välsignelse om svenskarna i fråga är som de ovan. Om ni fattar vad jag menar. Men det gör ni väl inte.
  ”sinn rikt”
  ”skeen”
  ”system utnyttjande”
  Holy shit…

  • varjager skriver:

   Ha ha ha, vilken klippa Herr Erik är. Han tycker att brottet inte är så farligt. Han hänger upp sig på stavningar istället för att fördöma brottet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: