Smugglarligan kan ha tjänat miljoner.

Egentligen är ”kan” meningslöst att ha i rubriken. Men Expressen vill väl lämna utrymme för medlidande med de stackarna som tjänat pengar på vårt lands generösa lagar. Sedan skall vi inte få reda på vad det är för folk som ligger bakom? Lundabon??? Ger di sig aldrig dessa Pk medier?

”Den 33-årige Lundabon, som misstänks för grov människosmuggling i tre fall, nekar till anklagelserna. Polisens kolleger på den svenska sidan blev sedan vittne till hur de insmugglade plockades upp i två hyrda bussar på Svågertorps station utanför Malmö. Då kunde fällan slå igen. Den 33-årige mannen åtalas nu för att ha smugglat in 23 flyktingar i landet månaderna före det stora tillslaget. I ett samtal uppger mannen att han tjänar 1000 dollar på varje flykting och att han hämtar dem i Frankrike för vidare transport till Malmö. Fem personer dömds i vintras för delaktighet i smugglingen, som omfattade totalt 52 illegalt införda flyktingar.
Deras resa började i antingen Irak, Afghanistan eller på Gazaremsan och många tog sig till Europa i containrar.”

Alla vill till Sverige och den försörjda vardagen utan slit. Till landet av mjölk och honung om du inte är svensk vill säga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: