Ska svenska kvinnor föda barn överhuvudtaget?

Några dagar denna vecka har man kunnat läsa i tidningarna att det är babyboomen från slutet av 1980-talet, början 1990-talet som är anledningen till det kraftigt ökade antalet personrån.

Då boomen avtog på -90-talet beklagade sig Göran Persson och Maud Olofsson att barnafödandet gick ner och uppmanade svenskar att föda fler barn igen.

Nu kommer resultatet, vi kunde uppenbarligen inte uppfylla Sverige med välartartade svenska barn, de blev kriminella istället.

Jag minns att min syster som föddes mot mitten av 1960-talet föddes i en babyboom, men jag minns inte att man sedan sa att det var anledningen till något annat än att man snabbt fick bygga baracker på vissa skolor för att dessa ungar skulle få ett klassrum, och inte behöva packa ihop sig i enorma skolklasser.

Någon annan som minns något?

Men nu är våra barn rånare och det måste då bero på oss föräldrar, vi som är skyldiga till babyboomen. Vi har då missat att fostra vår barn då, eller?

Inget av mina barn är kriminella, inget av våra vänners barn heller. De enda kriminella barn som jag känner till är de invandrarbarn som kom på nittiotalet och var födda och uppväxt sina första år, och kanske längre än så, i annat land, men som började med att råna sina klasskamrater, grovt misshandla och dödshota dem redan i första klass. De fortsatte en sådan karriär genom hela skoltiden och på fritiden och sitter idag i fängelse.

Det är nog inte babyboomen i Sverige det handlar om, utan om en annan boom på -90-talet och som fortsätter ännu med politikernas goda minne.

Vi svenska kvinnor föder inte tillräckligt många barn för att säkra framtiden, då kommer de somaliska kvinnorna som en räddning, enligt våra politiker. De som har enorma barnaskaror, de är framtiden.

Bara i Bergsjön finns 70 familjer med fler än 10 barn, de 70 familjerna kräver en hel skola, från dagis till högstadiet bara de familjerna. Svenskarna som ofta har två barn i snitt, måste alltså vara nästan det femdubbla för att uppfylla det dessa 70 familjer gör.

Och ändå är det babyboomens fel, att svenska kvinnor födde barn i ökat antal under några år, som är orsaken till rånvågen.

Varför oroas man inte för den enorma babyboom som blir nu då vi får enorma invandrarfamiljer? Så en analfabetisk somalisk kvinna som föder många barn är en räddning för Sverige, men inte svenska kvinnor om vi inte igen ordnar till en babyboom, eftersom det saknas svenskar i framtiden. Så de somaliska familjerna är en ‘bättre sorts familj som ska rädda Sverige’, men vi andra, vi har skapat en rånvåg och en misslyckad generation unga.

Jag får det inte att gå ihop, jag blir mycket besviken på våra politiker som ena dagen kräver att vi föder många barn, nästa dag är ju våra barn ett samhällsproblem.

Ska svenska kvinnor föda barn överhuvudtaget?

”Var tredje dag rånas en person i Lund. Nu förutspår polisen att 2009 kommer att bli det råntätaste året på hela 2000-talet. En orsak är det tidiga 90-talets babyboom.”

Rekordstor ökning av antalet rån i Lund, Sydsvenskan

Babyboombarnen ska arbeta – inte råna, Kristianstadsbladet

.

Det är babyboomernes skyld, Kulturvänster blir pophöger

One Response to Ska svenska kvinnor föda barn överhuvudtaget?

  1. Jan skriver:

    Nu är det dock så att invandrare knappt skaffar mer barn än vad som krävs för oförändrad befolkningstillväxt (2,2 barn per kvinna, 2,1 krävs för att upprätthålla populationsantal), samtidigt som barn till invandrare skaffar extremt få barn, till och med färre än vad ”svenskar” gör (1,68 mot 1,86 barn per kvinna). I längden skaffar altså invandrare färre barn, inte fler.

    http://www.migrationsinfo.se/demografi/befolkningstillvaxt/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: