Man sexuellt ofredad av ett gäng invandrare tjejer.

Från Polisen.se

”På kvällen onsdagen den 8 juli lämnar mannen sin bostad för att cykla in till stan. Mannen bor på väster i Örebro. Klocka är ca 21.00 när han passerar Konsum vid Rosta Centrum. Han märker då att det kommer några tjejer springande från området vid Stjärnhusen. Mannen tänker först inte närmare på detta men plötsligt kommer de ifatt honom och en av tjejerna tar tag i hans pakethållare på cykeln så att den tvärstannar. Stoppet gör att mannen tappar balansen, ramlar av cykeln och blir liggandes på marken. Tjejen som dragit omkull cykeln tar då tag i mannens byxor och drar ner både dessa och mannens kalsonger. Därefter ofredas mannen sexuellt. Tjejen har vi det tillfället hjälp av minst två tjejer till. Mannen tror dock att de är fem till antalet. Kvinnorna lämnar sedan platsen springande i riktning mot Svartån.

Mannen beskriver tjejerna som mörka med ett sydländskt utseende. De pratade svenska med brytning. Han tror också att de är i ca 20 – 25 års åldern. Den tjej som drog omkull cykeln hade långt mörkt hår uppsatt i en hästsvans vid tillfället. Hon beskrivs som lång, ca 175 cm, och smal kroppsbyggnad. Dessutom uppmärksammade mannen att hon hade flera tatueringar på underarmarna.

Övriga tjejer i gänget kan inte mannen beskriva mer än att de såg ut att vara av sydländsk härkomst.”

I PK media var beskrivningen inte alls lika bra.

SR.se

”Överfallet har skett på Väster i Örebro för några dagar sedan. En man i 50-årsåldern var på väg från väster mot stan på sin cykel när en kvinna i 20-25-årsåldern grep tag i cykeln så att mannen föll omkull.Kvinnan, tillsammans med minst två andra kvinnor ska sedan ha dragit ner mannens byxor och ofredat honom sexuellt.- Mannen har lämnat en trovärdig berättelse som vi inte har anledning att tvivla på, säger polisens informationschef Torbjörn Carlson.Annika Haaster, informatör hos Örebropolisen säger att den här typen av fall är mycket ovanliga.Mannen har kunnat lämna ett bra signalement på kvinnorna men ingen har ännu gripits.”

Är det någon som fortfarande inte tror att PK media mörkar?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: