Vapengömma kopplad till Vänster extremister.

1 av de åtalade för misshandel av Martin Kinnunen är inblandad i en vapengömma som hittats hos de 2 män som hugg ner 1 man som klagade på att de klottrade och vandaliserade. Saxar ur DN.


– Det finns en halvspecifik måltavla. Vi försöker utröna vem eller vilka det handlar om, säger åklagaren Catarina Thiel.

En av de misstänkta, en 20-årig kvinna, har tillsammans med två andra kvinnor stått åtalad för misshandeln av Sverigedemokraternas pressekreterare på Gullmarsplan den 6 juni. Domen väntas nästa vecka.

I utredningen har polisen försökt koppla kvinnorna till det vänsterextrema nätverket Revolutionära fronten.

Det var när polisen på torsdagen slog till mot en lägenhet tillhörande en av de två män som misstänks ha knivhuggit en 31-årig man vid Alviks t-banestation natten mot onsdagen som man hittade flera vapen – macheteknivar, knogjärn och ett skjutvapen. 31-åringen hade försökt förmå duon att sluta klottra och angreppet på honom ska inte ha varit planerat.
De två som misstänks för attacken greps i bostaden i Bromma och anhölls för försök till dråp – och på grund av vapengömman, även för förberedelse till grov misshandel. I lägenheten fanns ytterligare två personer, den 20-åriga kvinnan och en jämnårig man. Dessa greps också, dock endast som misstänkta för att ha planerat våldsbrott.”

Nu kan det väl inte vara någon som inte anser att AFA och de andra vänster extrema organisationerna är ett hot mot demokratin? Så när får vi se en sammanlagd PK press hänga ut dem med namn och bild? När får vi höra 7 klövern fördöma detta poitiska våld? När blir stöd demonstrationerna anordnade av 7 klövern?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: