Islamkritik är hatbrott

När kommer rapporten om invandrares hat och våld och hatbrott mot oss svenskar. Det torde slå dessa siffror med hästlängder. Bara det jag och mina barn drabbats av genom åren kan räknas i säkert hundra brott, och då bor vi inte ens i ett problemområde utan barnen tvingades gå i skolan med sina våldsverkare som inte tvekade att ge sig på vuxna, i synnerhet inte en kvinna och en mor till svenska barn som man får håna och skada som det passar en.

Och vad är antireligiösa brott? Kristendomen får man kritisera, förakta och fördöma med vilka ord och medel man vill, det måste handla om islamkritik.

Antisemitism är en i särklass muslimsk företeelse, det är mer tydligt än någonsin efter denna våren, och det är beklagligt om man framställer den svenska människan som en rasistisk och hatisk person.

Sverige är en lydstat till Mellanöstern och man resonerar på samma sätt som man gör i muslimska länder, ingen kritik mot islam är tillåten och det är maktens syn på islam som gäller.

Islamofobi är ett skällsord som numera är vetenskapligt och korrekt språkbruk, uppenbarligen!

Enligt bloggen Robsten är tydligen hatbrott mot svenskar medräknade och jag hade inte en aning att man kunde anmäla det. Så nu är det dags för oss svenskar att anmäla det våld och det hat vi möter i vår vardag och då torde de 3% snabbt ökas på:

”I SVT1 nu på morgonen meddelar BRÅ att antalet hatbrott ökar. Det beror delvis på att man utökat definitionen. Nu räknas även hatbrott mot svenskar utfört av människor med utländsk härkomst. När Klara Klingspor från BRÅ intervjuas av TV så kommer så chocken, enligt Klingspor så är 72 procent av alla hatbrott riktade mot människor av utländsk härkomst emedan 3 procent av alla hatbrott är riktade mot människor av svensk härkomst.”

Hatbrott enligt BRÅ, Robsten blogg


”Rapporten visar också att olaga hot och ofredande är de vanligaste hatbrotten.

Förra året polisanmäldes nästan 5 900 hatbrott, brott med motiv att kränka offret.

Hela 72 procent (4 225) bedömdes ha rasistiska eller främlingsfientliga motiv, 18 procent (1 055) handlade om sexuell läggning och 10 procent (drygt 600) hade antireligiösa motiv.

Vanligaste brottstypen är olaga hot och ofredande som är dubbelt så många som våldsbrotten.

Det är oförändrat, vilket tidigare års rapporter också visat. Det är brott som sker i människors vardag, en granne eller någon helt obekant som kanske ropar något om utländsk härkomst, säger Anna Molarin, en av utredarna bakom rapporten.”

Tre av fyra hatbrott är rasistiska, SvD

.

Läs också: Överklassvänstern livrädd för arbetarklasshögern…...Every Kinda People

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: