Irakierna biter sig fast

Det spelar ingen roll om de får mutor i form av återvändarbidrag, de klamrar sig fast vid Sverige och vägrar att delta i uppbyggandet av det egna landet. De måste få pengar av Sverige till ett helt nytt liv, annars är de inte nöjda. Det är ett obegripligt folk!

Svenskar får inte leva på bidrag, enligt våra politiker, men irakier ska ha ett helt nytt liv av Sverige, annars är de inte med på det hela. De dikterar villkoren i vårt land, tillsammans med våra politiker och andra muslimkramare. Det är rent bedrövligt!

”Många säger att 30 000 kronor inte räcker långt för att skapa ett helt nytt liv i Irak, säger Hugo Rickberg, Röda korset, som genom Röda halvmånen i Irak hjälper frivilliga återvändare.

Att Sverige sedan 2008 tvångsutvisar till Irak och att man det senaste halvåret gjort två massdeportationer, skulle ha kunnat få fler irakier att känna sig pressade att acceptera återetableringstödet. I stället överlämnas allt fler irakiska ärenden till polis för tvångsutvisning. Antalet förra året var 618, hittills i år har redan 499 överlämnats.”

Allt färre irakier söker återvändarbidrag, DN

.

Irakierna oroar sig för pengarna och jobbet, Varjager

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: