Det nya Sverige, det kriminella Sverige

Det nya Sverige lamslås av brott och våld:

42 polisbilar ute på gatorna och en kaotisk morgontrafik med inställda tåg och spårvagnar. Postrånet i Göteborg blottlade ett sårbart samhälle. Nu ska Göteborgspolisen vässa sin beredskap. SvD

”Den 33-årige misstänkte gängledaren räknade med att postrånet i Göteborg skulle ge 80miljoner kronor. Pengarna skulle gå till att starta ett maffiakrig mot det kriminella gänget Asir.

Asir består nästan uteslutande av muslimer d.v.s våra ”pensionsräddare” Att ett krig mellan kriminella nätverk var nära förestående förstod dom flesta (förutom våra politiker) som nästan alltid är handlingsförlamade..

Gängledaren som enligt uppgift förberedde rånet mot postterminalen var även tidigare misstänkt för rånet på Arlanda som inbringade 44 miljoner men friades..”

Pengarna från rånet skulle finansiera gängkrig mot Asir, SpikHarry avslöjar

”Att advokaten som företräder dom 2 goltupparna gråter ut i GP och säger att straffrabatten dessa 2 golare fick (4mån) är för lite då dessa stackare nu tvingas gömma sig resten av livet. BORDE DOM INTE TÄNKT PÅ DETTA INNAN ??

Göteborsgposten fortsätter att tillskriva slöddren svenska namn som Jonas, Billy, och som grädde på moset så kallar dom huvudmannen som ursprungligen kommer från Kongo för Ronnie..

Varför skriver ni inte Achmed muhammed och ali som exempel ????”

Löjligt låga straff utvisa kräken upphäv medborgarskapen direkt, SpikHarry avslöjar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: