Geert Wilders är ökänd på DN-redaktionen

DN skräder inte orden, Geert Wilders är en ökänd politiker, enligt deras förmenande. DN har verkligen gjort ett rejält stolpskott. Ökänd är väl knappast det rätta epitetet för den kloke och klarsynte Wilders, så DN visar verkligen var man står i ”islamfrågan”. Dessutom får han benämningen ‘islamofob’ och då får man saken klar för sig. Islam går inte att kritisera, det handlar alltid om islamofobi.

DN gör verkliga bottennapp idag och ska man spegla EU-valet med att sätta etiketter på alla valda då gör man verkligen bort sig.

Gordon Brown anses bara som en kämpare och möjlig förlorare, fanns det inget nedsättande epitet att klistra på honom i artikeln?

Vi får väl se vad andra politiker klassas som framöver.

”Den ökände Geert Wilders är EU-valets förste segerherre. Hans parti PVV är näst störst hos de nederländska väljarna, enligt mätningar på torsdagskvällen. Valets största förlorare väntas bli Storbritanniens premiärminister Gordon Brown.”

Islamofob EU-valets förste vinnare, DN

Läs kommentarerna under artikeln!

Också i SvD är Geert Wilders islamofob och ökänd:

Islamofob EU-valets förste vinnare

.

DN tar också till konsten för att få SD att verka som rasbiologer:

”Hur kan ett parti som följer rashygienens konstprogram och som tror att mänskligheten kan delas upp i biologiska särarter samtidigt påstå sig vara motståndare till nazism och rasism?

Hur är det möjligt att som Sverigedemokraterna se ”kulturell mångfald” som det svenska folkets befrielse, och ”mångkultur” som dess förbannelse? Sverige­demokraterna förvirrar. I vardagligt språk står mångfald och mångkultur för samma öppna Ikeabudskap, men inte i Sverige­demokraternas principprogram. Där betyder mångfald en rad tänkta särartsfolk, saligt åtskilda bakom slutna nationsgränser, alla lyckligt och rättvist räddade från såväl varandras som mångkulturens ”elakartade kränkningar av den nationalistiska principen …”

Svensk hambo är också polsk, DN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: