Kurdernas sak i Sverige och EU

Det finns ju människor i Sverige, etniska svenskar som kämpar för vissa frågor, som vänstern för Palestina mot Israel så varför inte till Sverige flyende kurder som vill in i EU-parlamentet för att få driva kurdernas frihetskamp på svensk basis i EU? Eller?

Vi har tydligt sett hur muslimer driver en antijudisk agenda med slagord som borde ha renderat dem domar för hetsmot folkgrupp men jag kan inte minnas att polisen häktade en enda muslim av den anledningen, däremot åkte ytterst få fast för materiell skadegörelse.

Jag är tyvärr mycket dåligt insatt i EU-förhandlingarna om Turkiets medlemskap i EU, däremot vet jag mer om Turkiets syn på kurder, och vad Turkiet tycker om kurder, om kurder tycker de inte alls. För att uttrycka det milt!

Sverige är verkligen mångkulturellt och numera mycket mångpolitiskt, men det är väl en del av demokratin och yttrandefriheten. Ett mycket högt pris, dock!

Merit Wager skriver om en grupp kurder på Facebook som vill driva sina frågor i EU.

Ett saxat stycke nedan , läs resten på

Kurder kandiderar till EU-parlamentet på svenska mandat.

”Denna grupp är till för att marknadsföra och promota kurder och kurdiska vänner som kandiderar till Eu-parlamentet. Den kurdiska populationen i Sverige upgår till omkring 100 000 personer idag, varav ca 40 000 kan tänkas inneha rösträtt. Detta faktum innebär stor politisk makt om dessa kan organiseras och enas.

Enbart de kurdiska rösterna skulle teoretiskt sett kunna skicka 3 till 5 personer till Europa parlamentet.

Vid det här laget tror jag att ni förstår avsikten med gruppen. Bara att promota kanditaterna, även en möjlighet för kanditaterna att marknadsföra sina respektive politiska program.

Låt oss enas och skicka kurder och kurdvänner till Eu-parlamentet i år!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: